Bliv selvstændig købmand på 1. klasse

REMA 1000 er den hurtigst voksende discountkæde i Danmark med flere end 300 butikker fordelt over hele landet. Vi søger endnu flere dygtige købmænd, som vil med på rejsen frem mod at blive Danmarks største dagligvarekæde med mindst 400 butikker i Danmark.

Som købmand i REMA 1000 kommer du med på vinderholdet i et af Danmarks mest succesrige franchise-koncepter med et bagland, der tager sig af alt fra sortiment, markedsføring og administration til daglig bogføring; Så kan du i stedet koncentrere dig om at drive din butik og tjene penge.

I REMA 1000 kan du forløse dit fulde potentiale. Både som købmand og som leder. Du skal hver dag kunne engagere, motivere og skabe stolthed blandt dine medarbejdere og du har selv ansvaret for at skabe et stærkt team i butikken. Og du skal gøre en forskel for kunderne og lokalsamfundet – det er synligheden på gulvet og nærværet over for kunden, der har betydning i butikken.

Vores vision er at blive kendt som den mest værdidrevne forretning, og derfor arbejder vi konstant på at rendyrke forretningsidéen og kulturen om, at kunden er vores øverste chef. Derfor forventer vi, at alle købmænd efterlever vores værdier og går foran som det gode eksempel.

Vi har ingen rigide systemer – vi tror på sund fornuft og frihed under ansvar. I REMA 1000 kan du skabe din egen succes. Ja, vi knokler hårdt, men vi har det sjovt og lønsomt. Jobbet som REMA 1000-købmand er en livsstil, og du har alle muligheder for at få succes og præge din egen indkomst. Du bestemmer selv din egen succes.

Vil du være en del af et vinderhold? Så læs mere om vores franchisekoncept, krav til indskud og om fordelene ved at klikke på “læs mere om REMA 1000” feltet.

Du er også meget velkommen til at ringe til en af vores regionschefer, hvis du vil vide mere om franchising og dine muligheder i REMA 1000 – du finder telefonnumrene til højre.

Eller send os en ansøgning ved at følge genvejene på siden.Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.