Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK

Du skal generelt være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader personlige oplysninger.

REMA 1000 Danmark A/S er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med markedsføring og kundeservice. Vi har derfor udarbejdet denne persondatapolitik, som beskriver hvordan vi behandler persondata.

1. Cookies

REMA 1000 Danmark A/S bruger cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores håndtering af cookies i vores cookiepolitik her.

2. Indsamling

Når vi indsamler oplysninger om dig, vil du altid blive informeret forinden. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan fx være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse. Dine personoplysninger giver os mulighed for at give dig den bedst mulige service.

3. Behandling af persondata

Formålet med vores behandling af dine personlige oplysninger er, at kunne tilmelde dig nyhedsbreve, afhentning af babypakker, opfølgning på reklamationer eller ved deltagelse i konkurrencer.

Personlige oplysninger anvendes alene til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, eller hvis lovgivningen tillader det uden forudgående samtykke. Du har altid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke.

Dine personlige oplysninger videregives ikke, medmindre du forinden har givet specifikt samtykket hertil.

4. Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Endeligt har du også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling samt behandling af dine personlige oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af persondataforordningen, er du velkommen til at kontakte os.

5. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

6. Links til andre hjemmesider

Vi har links til andre hjemmesider på vores egen hjemmeside. Vi er ikke ansvarlig for disse hjemmesider og ej heller indhold eller persondatabehandlingen. Der henvises til de konkrete hjemmesiders persondatapolitikker.

7. Kontaktoplysninger

REMA 1000 Danmark A/S
Marsalle 32
8700 Horsens
CVR-nr.: 17 74 15 19
Tlf.: 88 81 60 00



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.