Glutenfri chokoladekage og frugttrifli


½ pakke glutenfri brownies bageblanding1 pakke glutenfri brownies bageblanding
1½ stk. æg3 stk. æg
50 ml vand100 ml vand
75 g blødt smør150 g blødt smør
1½ spsk. skyr3 spsk. skyr
½ dl piskefløde3 dl piskefløde
¾ tsk. vaniljesukker1½ tsk. vaniljesukker
150 g jordbær300 g jordbær

Tilberedning

Bland æg, olie og chokoladekageblandingen og pisk til dejen er fri for klumper og tilsæt så vand under omrøring.

Fordel dejen i en kageform på ca. 30x20cm i et jævnt lag. Bag kagen på 170 grader i ca. 25 minutter eller til du kan stikke en gaffel i kagen uden der hænger noget ved.

Lad kagen køle af og skær den ud i tern på omkring 1x1cm eller som du ønsker størrelsen. Skær jordbærrene i halve.

I en skål piskes fløde og vaniljesukker til det er en blød skum og vend herefter skyren i.

I et glas anrettes desserten med først et lag kage, så skum, så jordbær, så kage osv. Indtil du når glassets top. Slut af med et skumlag og pynt med et helt jordbær.

Tips
Har du ikke et anvendeligt glas, kan du også sagtens servere desserten ved at skære et større stykke kage og anrette på en tallerken med jordbær og skum omkring.

Glutenfri chokoladekage og frugttrifli

Tilberedning

Bland æg, olie og chokoladekageblandingen og pisk til dejen er fri for klumper og tilsæt så vand under omrøring.

Fordel dejen i en kageform på ca. 30x20cm i et jævnt lag. Bag kagen på 170 grader i ca. 25 minutter eller til du kan stikke en gaffel i kagen uden der hænger noget ved.

Lad kagen køle af og skær den ud i tern på omkring 1x1cm eller som du ønsker størrelsen. Skær jordbærrene i halve.

I en skål piskes fløde og vaniljesukker til det er en blød skum og vend herefter skyren i.

I et glas anrettes desserten med først et lag kage, så skum, så jordbær, så kage osv. Indtil du når glassets top. Slut af med et skumlag og pynt med et helt jordbær.

Tips
Har du ikke et anvendeligt glas, kan du også sagtens servere desserten ved at skære et større stykke kage og anrette på en tallerken med jordbær og skum omkring.


Personer:


½ pakke glutenfri brownies bageblanding1 pakke glutenfri brownies bageblanding
1½ stk. æg3 stk. æg
50 ml vand100 ml vand
75 g blødt smør150 g blødt smør
1½ spsk. skyr3 spsk. skyr
½ dl piskefløde3 dl piskefløde
¾ tsk. vaniljesukker1½ tsk. vaniljesukker
150 g jordbær300 g jordbær


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.