Drengerøvsgryde

Personer: 2
4


250 g ungkvæg i tern500 g ungkvæg i tern
Olie Olie
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 bakke hele champignon2 bakker hele champignon
62.5 g bacon i skiver125 g bacon i skiver
100 g cocktailpølser200 g cocktailpølser
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ dåse flåede tomater1 dåse flåede tomater
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
2 spsk. paprika4 spsk. paprika
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ l hønsebouillon1 l hønsebouillon
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger
½ bundt frisk basilikum1 bundt frisk basilikum
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
¼ l fløde½ l fløde
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
Ris Ris

Tilberedning

Løg snittes fra bund til top, gulerødder skæres i skiver, champignon renses, rød peber skæres i store tern og tomater skæres i både.

Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op. Tilsæt kødet sammen med paprika og lad det brune godt af. Derefter tilsættes halvdelen af baconen, og det hele steges godt igennem. Tilsæt nu løg, peberfrugt og gulerødder og lad det simre med. Tilsæt halvdelen af champignonerne, og gem den anden halvdel til senere. Det hele steger videre i 5-10 minutter.

Nu tilsættes tomater og dijonsennep, og der røres rundt. Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpuré, rør det hele sammen og tilsæt hønsebouillon. Lad retten koge op og skru herefter ned og lad den simre i en halv time.

Tilsæt fløde og lad retten simre videre i yderligere en halv time.

Tag en pande med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af baconen og champignonerne. Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og champignon og top med basilikumblade. Server straks.

Tips
Serveres med fx ris eller kartoffelmos

Drengerøvsgryde

Tilberedning

Løg snittes fra bund til top, gulerødder skæres i skiver, champignon renses, rød peber skæres i store tern og tomater skæres i både.

Tag en tykbundet gryde, tilsæt olie og varm gryden op. Tilsæt kødet sammen med paprika og lad det brune godt af. Derefter tilsættes halvdelen af baconen, og det hele steges godt igennem. Tilsæt nu løg, peberfrugt og gulerødder og lad det simre med. Tilsæt halvdelen af champignonerne, og gem den anden halvdel til senere. Det hele steger videre i 5-10 minutter.

Nu tilsættes tomater og dijonsennep, og der røres rundt. Tilsæt sambal oelek, flåede tomater og tomatpuré, rør det hele sammen og tilsæt hønsebouillon. Lad retten koge op og skru herefter ned og lad den simre i en halv time.

Tilsæt fløde og lad retten simre videre i yderligere en halv time.

Tag en pande med lidt olie og sauter cocktailpølser, resten af baconen og champignonerne. Hæld pølseblandingen på toppen af drengerøvsgryden sammen med cherrytomater og champignon og top med basilikumblade. Server straks.

Tips
Serveres med fx ris eller kartoffelmos


Personer:


250 g ungkvæg i tern500 g ungkvæg i tern
Olie Olie
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 bakke hele champignon2 bakker hele champignon
62.5 g bacon i skiver125 g bacon i skiver
100 g cocktailpølser200 g cocktailpølser
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ dåse flåede tomater1 dåse flåede tomater
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 stk. tomat2 stk. tomater
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
2 spsk. paprika4 spsk. paprika
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ l hønsebouillon1 l hønsebouillon
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger
½ bundt frisk basilikum1 bundt frisk basilikum
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
¼ l fløde½ l fløde
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
Ris Ris


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.