Glutenfri fyldte frokosthorn med kyllingesalat


Frokosthorn
½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
160 ml vand320 ml vand
12 g gær25 g gær
22.5 ml olie45 ml olie
1½ g salt3 g salt
¾ tsk. sukker1 tsk. sukker

Fyld
175 g kyllinger350 g kyllinger
1½ spsk. skyr3 spsk. skyr
1½ spsk. mayonnaise3 spsk. mayonnaise
½ dl ærter1 dl ærter
⅛ stk. agurk¼ stk. agurk
1 stk. tomat2 stk. tomater
purløg purløg
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Af et stykke pap eller tykt papir formes en tragt i ønsket størrelse og tapes sammen. Tragten beklædes med stanniol og er nu klar til at fungere som form for hornene.

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, olie og salt til blandingen og rør grundigt rundt. Under omrøring tilsættes brødblandingen. Ælt dejen grundigt i omkring 5 minutter. Lad deje hæve i 60 minutter.

Del dejen i 5-6 lige store dele. Rul hver del ud i en tynd pølse på ca. 3-4mm i diameter. Start med at vikle den ene ende af dejpølsen omkring spidsen på tragten og rul så dejpølsen rundt om tragten så langt dejen rækker. Det bedste resultat opnås ved at lade der være 1mm mellemrum mellem snoningerne, da det giver plads til at dejen hæver og dermed får en fin snoet form.

Placer dine horn som stadig skal sidde på tragten liggende på en bageplade med bagepapir og lad hornene hæve i 15 minutter. Bag herefter på 200 grader i ca. 12 minutter.

Når hornene tages ud af ovnen kan man forsigtigt hive tragten ud af hornet. Husk at tragten er meget varm, når den lige er kommet ud af ovnen.

Til fyldet skæres den stegte kylling ud i fine tern og blandes i en skål med mayonnaise og skyr. Tilsæt derefter ærter og lidt finthakket purløg. Smag til med salt og peber. Skær tomaterne ud i små tern og agurken i stave og fyld hornene med kyllingesalat, tomat og agurk.



Serveringstip:
Fyld hornet mens det er lunt eller brug det i madpakken. Er du ikke til kyllingesalat kan du med fordel lave en tunmousse som fyld.

Glutenfri fyldte frokosthorn med kyllingesalat

Tilberedning

Af et stykke pap eller tykt papir formes en tragt i ønsket størrelse og tapes sammen. Tragten beklædes med stanniol og er nu klar til at fungere som form for hornene.

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, olie og salt til blandingen og rør grundigt rundt. Under omrøring tilsættes brødblandingen. Ælt dejen grundigt i omkring 5 minutter. Lad deje hæve i 60 minutter.

Del dejen i 5-6 lige store dele. Rul hver del ud i en tynd pølse på ca. 3-4mm i diameter. Start med at vikle den ene ende af dejpølsen omkring spidsen på tragten og rul så dejpølsen rundt om tragten så langt dejen rækker. Det bedste resultat opnås ved at lade der være 1mm mellemrum mellem snoningerne, da det giver plads til at dejen hæver og dermed får en fin snoet form.

Placer dine horn som stadig skal sidde på tragten liggende på en bageplade med bagepapir og lad hornene hæve i 15 minutter. Bag herefter på 200 grader i ca. 12 minutter.

Når hornene tages ud af ovnen kan man forsigtigt hive tragten ud af hornet. Husk at tragten er meget varm, når den lige er kommet ud af ovnen.

Til fyldet skæres den stegte kylling ud i fine tern og blandes i en skål med mayonnaise og skyr. Tilsæt derefter ærter og lidt finthakket purløg. Smag til med salt og peber. Skær tomaterne ud i små tern og agurken i stave og fyld hornene med kyllingesalat, tomat og agurk.



Serveringstip:
Fyld hornet mens det er lunt eller brug det i madpakken. Er du ikke til kyllingesalat kan du med fordel lave en tunmousse som fyld.


Personer:


Frokosthorn
½ pakke glutenfri lys brødblanding1 pakke glutenfri lys brødblanding
160 ml vand320 ml vand
12 g gær25 g gær
22.5 ml olie45 ml olie
1½ g salt3 g salt
¾ tsk. sukker1 tsk. sukker

Fyld
175 g kyllinger350 g kyllinger
1½ spsk. skyr3 spsk. skyr
1½ spsk. mayonnaise3 spsk. mayonnaise
½ dl ærter1 dl ærter
⅛ stk. agurk¼ stk. agurk
1 stk. tomat2 stk. tomater
purløg purløg
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.