Glutenfri hvidløgsfoldebrød


½ pakke brødblanding fra italien1 pakke brødblanding fra italien
12.5 g gær25 g gær
22.5 ml olie45 ml olie
160 ml vand320 ml vand
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. husk/psyllium1 tsk. husk/psyllium
½ dl olie1 dl olie
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
½ spsk. oregano1 spsk. oregano
50 g mozzarella100 g mozzarella
1 tsk. havsalt2 tsk. havsalt

Tilberedning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie, Husk og salt under omrøring og lad væsken hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt brødblandingen og ælt det godt igennem og lad det hæve i 1 time i en skål med et fugtigt klæde over.

Del dejen i 2 lige store dele og rul hver del ud i et ganske tyndt lag til så rund en cirkel som mulig. I en kop blandes olie og presset hvidløg. Pensel brødet med hvidløgsolien og drys med urter og et tyndt lag revet mozzarella. Fold brødet på midten to gange, så du har en kvart cirkel tilbage. Drys med hvidløgsolie og havsalt.

Bages på 250 grader i 10 minutter hvorefter der skrues ned på 200 grader og bages færdig i 10-15 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

Serveringstip
Brug brødet til et tapasbord eller som en starter inden aftensmaden.


Glutenfri hvidløgsfoldebrød

Tilberedning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie, Husk og salt under omrøring og lad væsken hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt brødblandingen og ælt det godt igennem og lad det hæve i 1 time i en skål med et fugtigt klæde over.

Del dejen i 2 lige store dele og rul hver del ud i et ganske tyndt lag til så rund en cirkel som mulig. I en kop blandes olie og presset hvidløg. Pensel brødet med hvidløgsolien og drys med urter og et tyndt lag revet mozzarella. Fold brødet på midten to gange, så du har en kvart cirkel tilbage. Drys med hvidløgsolie og havsalt.

Bages på 250 grader i 10 minutter hvorefter der skrues ned på 200 grader og bages færdig i 10-15 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

Serveringstip
Brug brødet til et tapasbord eller som en starter inden aftensmaden.



Personer:


½ pakke brødblanding fra italien1 pakke brødblanding fra italien
12.5 g gær25 g gær
22.5 ml olie45 ml olie
160 ml vand320 ml vand
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ tsk. husk/psyllium1 tsk. husk/psyllium
½ dl olie1 dl olie
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
½ spsk. oregano1 spsk. oregano
50 g mozzarella100 g mozzarella
1 tsk. havsalt2 tsk. havsalt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.