Glutenfri spansk tortilla


½ kg kartofler1 kg kartofler
½ stk. løg1 stk. løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
15 g jalapeños30 g jalapeños
20 g soltørrede tomater40 g soltørrede tomater
4 stk. piskede æg8 stk. piskede æg
1½ spsk. olivenolie3 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Varm ovnen til 200 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. På en sauterpande varmes olien og kartoffelskiverne tilsættes og der skrues ned til middelvarme. Lad dem stege i 5 minutter, mens der røres jævnligt.

Imens snittes løg og hvidløg meget fint. Kom dem i panden med kartoflerne og lad det stege i 8-10 minutter.

Snit soltørrede tomater og jalapenos i fine stykker og tilsæt dem kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Kom blandingen i et smurt ildfast fad.

I en skål røres æggene sammen og hældes over kartoffelblandingen i det ildfaste fad.

Lad det bage indtil det er færdigtog ikke hænger ved en gaffel, når man stikker i det (ca. 15-25 minutter), bagetiden afhænger af højden på blandingen og størrelsen på fadet.


Glutenfri spansk tortilla

Tilberedning

Varm ovnen til 200 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. På en sauterpande varmes olien og kartoffelskiverne tilsættes og der skrues ned til middelvarme. Lad dem stege i 5 minutter, mens der røres jævnligt.

Imens snittes løg og hvidløg meget fint. Kom dem i panden med kartoflerne og lad det stege i 8-10 minutter.

Snit soltørrede tomater og jalapenos i fine stykker og tilsæt dem kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Kom blandingen i et smurt ildfast fad.

I en skål røres æggene sammen og hældes over kartoffelblandingen i det ildfaste fad.

Lad det bage indtil det er færdigtog ikke hænger ved en gaffel, når man stikker i det (ca. 15-25 minutter), bagetiden afhænger af højden på blandingen og størrelsen på fadet.



Personer:


½ kg kartofler1 kg kartofler
½ stk. løg1 stk. løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
15 g jalapeños30 g jalapeños
20 g soltørrede tomater40 g soltørrede tomater
4 stk. piskede æg8 stk. piskede æg
1½ spsk. olivenolie3 spsk. olivenolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.