Gråand med kålpølse, æble og hvidkål

Personer: 2
4


1 stk. gråand2 stk. gråænder
½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
2 stk. æbler4 stk. æbler
1 løg2 løg
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
½ spsk. akaciehonning1 spsk. akaciehonning
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico
50 g smør100 g smør
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod

Tilberedning

Gråænderne udbenes og skæres ud til lår og bryststykker. Brun bryst og lårstykkerne godt af på en pande på alle sider og krydr med salt og peber. Læg også kålpølserne på panden og steg dem med. Læg bryst, lår og kålpølser i et ildfast fad. Stil fadet i en 200 grader forvarmet ovn. Bryst og kålpølser skal have 5 minutter og lår 15 minutter. Tag bryst og kålpølser ud af ovnen efter 5 minutter og lad dem hvile i 5 minutter. Efter yderligere 10 minutter tages lårene ud. Lad dem hvile i 10-15 minutter. Imens snittes hvidkål og æbler og løg skæres ud i kvarte. Tag en pande og varm den op. Tilsæt akaciehonning og balsamico og lad det bruse op. Tilsæt smørret og lad det smelte. Tilsæt løg og æblestykker og vend det hele godt rundt. Tilsæt hvidkålen og lad det glasere. Tilsæt til sidst salt og peber samt revet peberrod. Anret kålblandingen på tallerkener sammen med et stykke lår, bryst og pølse på hver tallerken. Serveres straks.

Tips
Hvis du ikke kan udbene gråænderne, kan du skære dem ud i 4 stykker med ben. Dog er stegetiden længere, beregn ca. det dobbelte.

Gråand med kålpølse, æble og hvidkål

Tilberedning

Gråænderne udbenes og skæres ud til lår og bryststykker. Brun bryst og lårstykkerne godt af på en pande på alle sider og krydr med salt og peber. Læg også kålpølserne på panden og steg dem med. Læg bryst, lår og kålpølser i et ildfast fad. Stil fadet i en 200 grader forvarmet ovn. Bryst og kålpølser skal have 5 minutter og lår 15 minutter. Tag bryst og kålpølser ud af ovnen efter 5 minutter og lad dem hvile i 5 minutter. Efter yderligere 10 minutter tages lårene ud. Lad dem hvile i 10-15 minutter. Imens snittes hvidkål og æbler og løg skæres ud i kvarte. Tag en pande og varm den op. Tilsæt akaciehonning og balsamico og lad det bruse op. Tilsæt smørret og lad det smelte. Tilsæt løg og æblestykker og vend det hele godt rundt. Tilsæt hvidkålen og lad det glasere. Tilsæt til sidst salt og peber samt revet peberrod. Anret kålblandingen på tallerkener sammen med et stykke lår, bryst og pølse på hver tallerken. Serveres straks.

Tips
Hvis du ikke kan udbene gråænderne, kan du skære dem ud i 4 stykker med ben. Dog er stegetiden længere, beregn ca. det dobbelte.


Personer:


1 stk. gråand2 stk. gråænder
½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
2 stk. æbler4 stk. æbler
1 løg2 løg
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
½ spsk. akaciehonning1 spsk. akaciehonning
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico
50 g smør100 g smør
1 spsk. frisk peberrod2 spsk. frisk peberrod


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.