Gråand med varm salat, baconstegte peanuts, pære og broccoli

Personer: 2
4


1 stk. gråand2 stk. gråænder
50 g ingefær100 g ingefær
olie olie
50 g peanuts100 g peanuts
1 stk. pære2 stk. pærer
¼ stk. broccoli½ stk. broccoli
2 stk. hjertebladsalat4 stk. hjertebladsalat
1 dl vand2 dl vand
1½ spsk. sød chilisauce3 spsk. sød chilisauce
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Gråænderne udbenes og skæres ud til lår og bryststykker. Brun de udbenede ænder godt af på en pande på alle sider og krydr med salt og peber. Læg bryst og lår i et ildfast fad. Stil fadet i en 200 grader forvarmet ovn. Bryst skal have 5 minutter og lår 15 minutter. Tag brystet ud af ovnen efter 5 minutter og lad det hvile i 5 minutter. Efter yderligere 10 minutter tages lårene ud. Lad dem hvile i 10-15 minutter. Imens steges flæsk med lidt olie sammen med peanuts til det hele er gyldent. Tilsæt pære i kvarte og broccoli i små buketter med stilk og lad det sautere med. Tilsæt vand og sød chili. Skyl salatbladene og vend dem i til allersidst. Smag retten til med salt og peber og servér straks.

Tips
Hvis du ikke kan udbene gråænderne, kan du skære dem ud i 4 stykker med ben. Dog er stegetiden længere, beregn ca. det dobbelte.

Gråand med varm salat, baconstegte peanuts, pære og broccoli

Tilberedning

Gråænderne udbenes og skæres ud til lår og bryststykker. Brun de udbenede ænder godt af på en pande på alle sider og krydr med salt og peber. Læg bryst og lår i et ildfast fad. Stil fadet i en 200 grader forvarmet ovn. Bryst skal have 5 minutter og lår 15 minutter. Tag brystet ud af ovnen efter 5 minutter og lad det hvile i 5 minutter. Efter yderligere 10 minutter tages lårene ud. Lad dem hvile i 10-15 minutter. Imens steges flæsk med lidt olie sammen med peanuts til det hele er gyldent. Tilsæt pære i kvarte og broccoli i små buketter med stilk og lad det sautere med. Tilsæt vand og sød chili. Skyl salatbladene og vend dem i til allersidst. Smag retten til med salt og peber og servér straks.

Tips
Hvis du ikke kan udbene gråænderne, kan du skære dem ud i 4 stykker med ben. Dog er stegetiden længere, beregn ca. det dobbelte.


Personer:


1 stk. gråand2 stk. gråænder
50 g ingefær100 g ingefær
olie olie
50 g peanuts100 g peanuts
1 stk. pære2 stk. pærer
¼ stk. broccoli½ stk. broccoli
2 stk. hjertebladsalat4 stk. hjertebladsalat
1 dl vand2 dl vand
1½ spsk. sød chilisauce3 spsk. sød chilisauce
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de tre følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.