Gråand med vindruesauce og kartoffelmos

Personer: 2
4


1 stk. gråand2 stk. gråænder
smør til pensling smør til pensling
½ l vildtsauce1 l vildtsauce
1 skalotteløg2 skalotteløg
olie olie
¼ bundt mynte½ bundt mynte
¼ bundt timian½ bundt timian
1½ dl grønne druer3 dl grønne druer
1½ dl blå druer3 dl blå druer
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)

Tilberedning

Gråænder
Gråænderne krydres med salt og peber både udvendigt og indvendigt. Smør ænderne godt ind i smør udvendigt. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i en 200 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem hvile i 35 minutter tildækket. Imens laver du kartoffelmos og vindruesauce.

Vindruesauce
Skalotteløg hakkes og svitses i olie på en pande til de bliver klare. Tilsæt druerne sammen med hakket mynte og timian og sauter det hele i 1 minut. Tilsæt grundsaucen (vildtsaucen) og varm det hele op. Smag til med salt og peber. Skær hver gråand ud i 4 stykker. Anret kartoffelmos og gråand på tallerkener. Hæld vindruesaucen over og server straks.

Gråand med vindruesauce og kartoffelmos

Tilberedning

Gråænder
Gråænderne krydres med salt og peber både udvendigt og indvendigt. Smør ænderne godt ind i smør udvendigt. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i en 200 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem hvile i 35 minutter tildækket. Imens laver du kartoffelmos og vindruesauce.

Vindruesauce
Skalotteløg hakkes og svitses i olie på en pande til de bliver klare. Tilsæt druerne sammen med hakket mynte og timian og sauter det hele i 1 minut. Tilsæt grundsaucen (vildtsaucen) og varm det hele op. Smag til med salt og peber. Skær hver gråand ud i 4 stykker. Anret kartoffelmos og gråand på tallerkener. Hæld vindruesaucen over og server straks.


Personer:


1 stk. gråand2 stk. gråænder
smør til pensling smør til pensling
½ l vildtsauce1 l vildtsauce
1 skalotteløg2 skalotteløg
olie olie
¼ bundt mynte½ bundt mynte
¼ bundt timian½ bundt timian
1½ dl grønne druer3 dl grønne druer
1½ dl blå druer3 dl blå druer
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de tre følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.