Gråand på bund af blomkål og hasselnødder

Personer: 2
4


1 stk. gråand2 stk. gråænder
2 skiver ingefær4 skiver ingefær
½ bundt timian1 bundt timian
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
smør til pensling smør til pensling
½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
olie til stegning olie til stegning
75 g smør150 g smør
¼ stk. citron½ stk. citron
50 g hasselnødder100 g hasselnødder
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Gråænderne fyldes med timian, rosmarin samt flæskestykker. Krydres med salt og peber både udvendigt og indvendigt. Smør ænderne godt ind i smør udvendigt. Læg timiankviste og flæskestykker ovenpå ænderne. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i en 200 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem hvile i 35 minutter tildækket. Imens laver du blomkålsblandingen.

Blomkål og hasselnødder
Skyl og skær blomkålen ud i skiver. Varm olie op på en pande og steg skiverne til de bliver gyldenbrune. Tilsæt hasselnødder sammen med smør og citronsaften af én citron og vend det hele godt igennem. Skru ned på lavt blus. Pas på blomkålen ikke bliver blød. Smag til med salt og peber. Skær hver gråand ud i 4 stykker. Anret nøddeblandingen og gråand på tallerkener. Serveres straks.

Gråand på bund af blomkål og hasselnødder

Tilberedning

Gråænderne fyldes med timian, rosmarin samt flæskestykker. Krydres med salt og peber både udvendigt og indvendigt. Smør ænderne godt ind i smør udvendigt. Læg timiankviste og flæskestykker ovenpå ænderne. Læg dem i et ildfast fad og stil dem i en 200 grader forvarmet ovn i 35 minutter. Tag dem ud af ovnen og lad dem hvile i 35 minutter tildækket. Imens laver du blomkålsblandingen.

Blomkål og hasselnødder
Skyl og skær blomkålen ud i skiver. Varm olie op på en pande og steg skiverne til de bliver gyldenbrune. Tilsæt hasselnødder sammen med smør og citronsaften af én citron og vend det hele godt igennem. Skru ned på lavt blus. Pas på blomkålen ikke bliver blød. Smag til med salt og peber. Skær hver gråand ud i 4 stykker. Anret nøddeblandingen og gråand på tallerkener. Serveres straks.


Personer:


1 stk. gråand2 stk. gråænder
2 skiver ingefær4 skiver ingefær
½ bundt timian1 bundt timian
¼ bundt rosmarin½ bundt rosmarin
smør til pensling smør til pensling
½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
olie til stegning olie til stegning
75 g smør150 g smør
¼ stk. citron½ stk. citron
50 g hasselnødder100 g hasselnødder
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.