Hel fasan med varm nøddepesto og broccoli

Personer: 2
4


1 stk. fasan2 stk. fasaner
70 g bacon i skiver140 g bacon i skiver
10 ml olie10 ml olie
¼ bakke rucolasalat½ bakke rucolasalat
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
50 g græskarkerner100 g græskarkerner
50 g cashewnødder100 g cashewnødder
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
50 g valnødder100 g valnødder
50 g mandler100 g mandler
2 stk. skalotteløg4 stk. skalotteløg
100 g friske abrikoser200 g friske abrikoser
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 stk. pære2 stk. pærer
½ spsk. akaciehonning1 spsk. akaciehonning
1 dl æblejuice2 dl æblejuice
½ spsk. mango chutney1 spsk. mango chutney
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Fasanerne krydres med salt og peber og brunes godt af i lidt olie på alle sider i en høj pande. Fyld fasanerne med rucola, hvidløg samt salt og peber. Baconskiverne vikles rundt om fasanerne og bind det hele fast med kødsnor eller brug tandstikkere. Læg fasanerne i et ildfast fad og stil fadet i en 210 grader forvarmet ovn i 20 minutter. Derefter tages fadet ud af ovnen og fasanerne hviler i 20 minutter.

Varm nøddepesto og broccoli
Imens fasanerne hviler laves den varme nøddepesto og broccoli. Hvidløg pilles og snittes groft, skalotteløg pilles og skæres i ringe. Løg, skalotteløg og abrikoser sauteres af på en pande i lidt olie. Pærerne skæres i kvarte og udkernes.
Tilsæt pærerne og alle nødderne og kernerne og vend det godt sammen. Tilsæt mango chutney, akaciehonning og æblejuice og lad det simre i 7 8 minutter.
Imens renses broccoli og skæres ud i store buketter. Damp buketterne i 2-3 minutter i letsaltet vand. Husk at smage nøddeblandingen til med salt og peber. Anret sammen med nøddepesto og broccoli. Serveres straks.

NB: Du kan bruge tørrede abrikoser til denne ret.

Hel fasan med varm nøddepesto og broccoli

Tilberedning

Fasanerne krydres med salt og peber og brunes godt af i lidt olie på alle sider i en høj pande. Fyld fasanerne med rucola, hvidløg samt salt og peber. Baconskiverne vikles rundt om fasanerne og bind det hele fast med kødsnor eller brug tandstikkere. Læg fasanerne i et ildfast fad og stil fadet i en 210 grader forvarmet ovn i 20 minutter. Derefter tages fadet ud af ovnen og fasanerne hviler i 20 minutter.

Varm nøddepesto og broccoli
Imens fasanerne hviler laves den varme nøddepesto og broccoli. Hvidløg pilles og snittes groft, skalotteløg pilles og skæres i ringe. Løg, skalotteløg og abrikoser sauteres af på en pande i lidt olie. Pærerne skæres i kvarte og udkernes.
Tilsæt pærerne og alle nødderne og kernerne og vend det godt sammen. Tilsæt mango chutney, akaciehonning og æblejuice og lad det simre i 7 8 minutter.
Imens renses broccoli og skæres ud i store buketter. Damp buketterne i 2-3 minutter i letsaltet vand. Husk at smage nøddeblandingen til med salt og peber. Anret sammen med nøddepesto og broccoli. Serveres straks.

NB: Du kan bruge tørrede abrikoser til denne ret.


Personer:


1 stk. fasan2 stk. fasaner
70 g bacon i skiver140 g bacon i skiver
10 ml olie10 ml olie
¼ bakke rucolasalat½ bakke rucolasalat
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
50 g græskarkerner100 g græskarkerner
50 g cashewnødder100 g cashewnødder
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
50 g valnødder100 g valnødder
50 g mandler100 g mandler
2 stk. skalotteløg4 stk. skalotteløg
100 g friske abrikoser200 g friske abrikoser
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 stk. pære2 stk. pærer
½ spsk. akaciehonning1 spsk. akaciehonning
1 dl æblejuice2 dl æblejuice
½ spsk. mango chutney1 spsk. mango chutney
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.