Glutenfri meatzas


Meatzabund
400 g hakket oksekød800 g hakket oksekød
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
1 kvist basilikum2 kviste basilikum
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning

Topping
75 g mozzarella150 g mozzarella
1½ stk. tomat3 stk. tomater
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
¼ stk. lime½ stk. lime
4 stk. bacon i skiver8 stk. bacon i skiver
½ stk. avocado1 stk. avocado
soltørrede tomater soltørrede tomater
50 g blandet grøn salat100 g blandet grøn salat
glutenfri pesto glutenfri pesto

Tilberedning

Hak hvidløg og basilikum fint. Bland det hakkede kød med hvidløg, basilikum, æg, salt og lidt peber sammen i en skål og rør godt rundt til alle ingredienserne er blandet grundigt sammen. Form kødet til 8-10 runde bunde omkring 0,5m høje. Steg dem på en varm pande i olie i 2 minutter på hver side. Drys med revet mozzarella og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.

Imens bundene er i ovnen, steges bacon og avokadoen skæres i tynde skiver. Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål sammen med saften fra en halv lime.

Pynt din lune meatza med frisk salat, tomatsalsa, bacon, avokado, pesto og soltørrede tomater alt efter smag.

Glutenfri meatzas

Tilberedning

Hak hvidløg og basilikum fint. Bland det hakkede kød med hvidløg, basilikum, æg, salt og lidt peber sammen i en skål og rør godt rundt til alle ingredienserne er blandet grundigt sammen. Form kødet til 8-10 runde bunde omkring 0,5m høje. Steg dem på en varm pande i olie i 2 minutter på hver side. Drys med revet mozzarella og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.

Imens bundene er i ovnen, steges bacon og avokadoen skæres i tynde skiver. Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål sammen med saften fra en halv lime.

Pynt din lune meatza med frisk salat, tomatsalsa, bacon, avokado, pesto og soltørrede tomater alt efter smag.


Personer:


Meatzabund
400 g hakket oksekød800 g hakket oksekød
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
1 kvist basilikum2 kviste basilikum
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. salt1 tsk. salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning

Topping
75 g mozzarella150 g mozzarella
1½ stk. tomat3 stk. tomater
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
¼ stk. lime½ stk. lime
4 stk. bacon i skiver8 stk. bacon i skiver
½ stk. avocado1 stk. avocado
soltørrede tomater soltørrede tomater
50 g blandet grøn salat100 g blandet grøn salat
glutenfri pesto glutenfri pesto


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.