Sweet and sour grøntsager


Sweet and sour-sauce
¾ dl tomatketchup1½ dl tomatketchup
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
¼ g sukker½ g sukker
½ dl juice fra ananas på dåse1 dl juice fra ananas på dåse
1 dl grønsagsbouillon2 dl grønsagsbouillon
½ spsk. majsstivelse1 spsk. majsstivelse
1 spsk. vand2 spsk. vand

Grøntsager
¾ spsk. olie1½ spsk. olie
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
1 stk. porre2 stk. porrer
100 g broccoli200 g broccoli
2.5 cm frisk ingefær5 cm frisk ingefær
100 g ananas på dåse200 g ananas på dåse
100 g haritcots verts fra frost200 g haritcots verts fra frost
150 g sojabønner300 g sojabønner
1 tsk. fint salt2 tsk. fint salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø

Tilberedning

Sweet and sour-sauce
Bland tomatketchup, eddike, sukker, juice fra ananas og grønsagsbouillon i en gryde.
Rør majsstivelsen ud i vandet, tilsæt jævningen under omrøring.
Bring saucen i kog og kog i 2 minutter.

Grøntsager
Skræl gulerødderne og skær dem i grove strimler.
Rens porrerne og skær dem i grove ringe på skrå.
Rens broccolien og del den i små buketter og skær stokken i tern.
Skræl og hak ingefær fint.
Skær ananassen i tern.

Tørrist sesamfrøene 2-3 minutter i en stor sauterpande eller wok. Hæld dem over på en tallerken og kom herefter olien på panden.
Sauter gulerødder og ingefær ved høj varme under kraftig omrøring i 2 minutter.
Tilsæt porrer, broccoli og begge slags frosne bønner og sauter yderligere i 2 minutter.
Tilsæt ananassen og varm retten i 1 minut. Grøntsagerne skal stadig være sprøde.
Bland grøntsagerne med sweet and sour-saucen og smag til med 2 tsk. fint salt og ½ tsk. peber.
Server med de ristede sesamfrø og resten af saucen.

Sweet and sour grøntsager

Tilberedning

Sweet and sour-sauce
Bland tomatketchup, eddike, sukker, juice fra ananas og grønsagsbouillon i en gryde.
Rør majsstivelsen ud i vandet, tilsæt jævningen under omrøring.
Bring saucen i kog og kog i 2 minutter.

Grøntsager
Skræl gulerødderne og skær dem i grove strimler.
Rens porrerne og skær dem i grove ringe på skrå.
Rens broccolien og del den i små buketter og skær stokken i tern.
Skræl og hak ingefær fint.
Skær ananassen i tern.

Tørrist sesamfrøene 2-3 minutter i en stor sauterpande eller wok. Hæld dem over på en tallerken og kom herefter olien på panden.
Sauter gulerødder og ingefær ved høj varme under kraftig omrøring i 2 minutter.
Tilsæt porrer, broccoli og begge slags frosne bønner og sauter yderligere i 2 minutter.
Tilsæt ananassen og varm retten i 1 minut. Grøntsagerne skal stadig være sprøde.
Bland grøntsagerne med sweet and sour-saucen og smag til med 2 tsk. fint salt og ½ tsk. peber.
Server med de ristede sesamfrø og resten af saucen.


Personer:


Sweet and sour-sauce
¾ dl tomatketchup1½ dl tomatketchup
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
¼ g sukker½ g sukker
½ dl juice fra ananas på dåse1 dl juice fra ananas på dåse
1 dl grønsagsbouillon2 dl grønsagsbouillon
½ spsk. majsstivelse1 spsk. majsstivelse
1 spsk. vand2 spsk. vand

Grøntsager
¾ spsk. olie1½ spsk. olie
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
1 stk. porre2 stk. porrer
100 g broccoli200 g broccoli
2.5 cm frisk ingefær5 cm frisk ingefær
100 g ananas på dåse200 g ananas på dåse
100 g haritcots verts fra frost200 g haritcots verts fra frost
150 g sojabønner300 g sojabønner
1 tsk. fint salt2 tsk. fint salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de tre følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.