Glutenfri varmrøget laks på grill med avokadosalsa


425 g laksestykker850 g laksestykker
¼ dl olie½ dl olie
1½ stk. avocado3 stk. avocadoer
½ stk. citron1 stk. citron
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. frisk basilikum2 spsk. frisk basilikum

Tilberedning

Med en grillstarter tændes kullene. Knus hvidløg og urter. Riv skallen fra en hel citron i en lille bøtte og kom halvdelen af krydderurterne heri. Tilsæt 1/4 dl olie og saften fra en halv citron. Pensel et fad med ren olivenolie. Placer fisken på fadet. Pensel nu fisken med din olie med krydderier. Drys den sidste halvdel krydderurter og hvidløg over fisken. Drys med salt og peber.

Når kullene er klar, placeres de i hver sin side af grillen, så fisken kun får indirekte varme. Drys rygeflisen hen over kullene. Placer fadet med fisken midt på grillen og læg låget på. Grill fisken i 20-30 min alt efter størrelse (fisken er klar, når der pipler hvidt saft op af den).

Mens fisken grilles, skæres avokadoen i små tern. Tilsæt et finthakket rødløg og smag til med saften fra en halv citron.

Tilbehør:
Server med små danske kartofler


Glutenfri varmrøget laks på grill med avokadosalsa

Tilberedning

Med en grillstarter tændes kullene. Knus hvidløg og urter. Riv skallen fra en hel citron i en lille bøtte og kom halvdelen af krydderurterne heri. Tilsæt 1/4 dl olie og saften fra en halv citron. Pensel et fad med ren olivenolie. Placer fisken på fadet. Pensel nu fisken med din olie med krydderier. Drys den sidste halvdel krydderurter og hvidløg over fisken. Drys med salt og peber.

Når kullene er klar, placeres de i hver sin side af grillen, så fisken kun får indirekte varme. Drys rygeflisen hen over kullene. Placer fadet med fisken midt på grillen og læg låget på. Grill fisken i 20-30 min alt efter størrelse (fisken er klar, når der pipler hvidt saft op af den).

Mens fisken grilles, skæres avokadoen i små tern. Tilsæt et finthakket rødløg og smag til med saften fra en halv citron.

Tilbehør:
Server med små danske kartofler



Personer:


425 g laksestykker850 g laksestykker
¼ dl olie½ dl olie
1½ stk. avocado3 stk. avocadoer
½ stk. citron1 stk. citron
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. frisk basilikum2 spsk. frisk basilikum


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.