Fuldkornstortilla med kikærte-/grøntsagsfyld

Tilberedning

Hæld kikærterne i en si, skyl dem med koldt vand og kom dem i en skål. Skyl og skræl gulerødder og kartofler og rens peberfrugten. Skær alle grøntsagerne i tynde strimler. Svits karry i olie, tilsæt gulerødder og kartofler og svits i ca. 1 minut. Hvidkål og peberfrugt tilsættes, og det hele svitses yderligere 4 minutter. Tilsæt vand, 1 tsk. fint salt og peber og lad retten simre ved svag varme 10 -15 minutter. Vend kikærterne i retten, sluk for varmen og lad det trække i 1 minut. Varm fuldkornstortilla i ovnen efter anvisning på emballagen. Tilsæt kikærte-/grøntsagsfyldet på den ene halvdel, drys med hakket persille og fold den anden halvdel over.

Tips
I stedet for hvidkål kan benyttes savoy- eller spidskål, alt efter sæson.

Kikærte-/grøntsagsfyld
1 dåse kikærter
1 tsk. fint salt
4 stk. gulerødder
300 g kartofler
½ stk. hvidkålshoved
1 stk. peberfrugt
2 tsk. karry
2 spsk. olie
½ dl vand
1 tsk. fint salt
peber
1 bundt Persille

Tilbehør
4 stk. tortillas