Skovdue med champignon

Tilberedning

Fyld skovduerne med timian (gem et par kviste til champignonerne) og hvidløg og krydr dem med salt og peber. Brun skovduerne af på alle sider på en pande med lidt olie. Læg herefter duerne i et ildfast fad og svøb duerne med baconskiver.
Stil fadet med duerne i en 210 grader forvarmet ovn i 15 minutter. Tag duerne ud af ovnen og lad dem hvile i 15 minutter. Imens sauteres de rensede svampe på en meget varm pande i 5 minutter med lidt olie på. Tilsæt timian og hvidløg og vend det hele godt rundt sammen med svampene. Smag til med salt og peber. Skyl icebergsalaten og fjern de yderste blade. Skær iceberg hovedet i 2-3 cm tykke skiver. Start med at skære ved stokken. Fordel skiver iceberg salat på middags tallerkener. Anret de ristede svampe på toppen af iceberg skiverne. Rør olivenolie, basamico og engelsk sauce til en dressing og smag til med salt og peber. Hæld dressingen på toppen af svampeblandingen. Læg en skovdue på toppen af hver tallerken og servér straks.

Personer: 4

4 stk. skovduer
olie
1 pakke bacon i skiver
1 stk. iceberg salat
500 g champignoner
2 fed hvidløg
1 bundt timian
1 dl olie til stegning
2 spsk. balsamico
2 spsk. engelsk sauce
Salt og peber