Bønne- og avocadosalat

Tilberedning

Hæld væden fra kidneybønnerne, skyl dem i en sigte og lad dem dryppe af.
Kog de grønne bønner (haricots verts) i ca. 3 minutter.
Pisk en dressing af olivenolie, citronsaft og –skal, hvidløg, paprika og friskkværnet peber. Hæld den over de kogte bønner og lad det trække i 15-30 minutter.
Rens avocadoerne og skær dem i tern.
Rens løget og skær det i tynde ringe.
Bland det hele forsigtigt sammen med kidneybønnerne i en skål og vend med salattern.
Rist fuldkornssandwichbrødet og skær det i tern.
Server salaten med de ristede brødcroutoner.

Salat
2 dåser kidneybønner
500 g haricots verts
2 stk. avocadoer
1 rødløg
200 g salattern

Dressing
1 spsk. olie til stegning
1 stk. økologisk citron
2 fed hvidløg
1 tsk. paprika
friskkværnet peber

Tilbehør
4 skiver fuldkornssandwichbrød