Salat med grønne linser - 4 personer

Salat
250 g tørrede grønne linser
1 stk. grønsagsbouillon terning
300 g slikærter (evt. fra frost)
2 stk. rød peberfrugt (små)
100 g tørrede abrikoser
2 stk. chilifrugter
½ bundt frisk koriander

Marinade
2 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 tsk. fint salt
peber

Tilbehør
50 g hasselnødder

Tilberedning

Kog linserne efter anvisning på posen tilsat en grøntsagsbouillonterning. Hæld linserne op i en sigte, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.
Kog slikærterne i 2-3 minutter, hæld dem derefter i en sigte og skyl dem i koldt vand.
Skær peberfrugter, chili og abrikoser i strimler og hak den friske koriander.
Pisk marinaden sammen og smag til med 1 tsk. fint salt og peber.
Bland linser og grøntsager sammen, hæld marinaden over og lad det trække i en ½ time.
Drys salaten med hakkede hasselnødder.