Salat med grønne linser

Tilberedning

Kog linserne efter anvisning på posen tilsat en grøntsagsbouillonterning. Hæld linserne op i en sigte, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.
Kog slikærterne i 2-3 minutter, hæld dem derefter i en sigte og skyl dem i koldt vand.
Skær peberfrugter, chili og abrikoser i strimler og hak den friske koriander.
Pisk marinaden sammen og smag til med 1 tsk. fint salt og peber.
Bland linser og grøntsager sammen, hæld marinaden over og lad det trække i en ½ time.
Drys salaten med hakkede hasselnødder.

Salat
250 g grønne linser
1 stk. bouillonterning
300 g slikærter
2 stk. røde peberfrugter
100 g tørrede abrikoser
2 stk. chilifrugter
½ bundt frisk koriander

Marinade
2 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 tsk. fint salt
peber

Tilbehør
50 g hasselnødder