Samarbejdspartnere

Børnehjertefonden


I REMA 1000 støtter vi det gode arbejde i Børnehjerteforeningen, så vi kan bidrage til et bedre liv for danske hjertebørn.

Hjertesygdom er den hyppigst medfødte misdannelse, men er samtidig en overset sygdom - især blandt børn. Mange hjertebørn lever heldigvis et godt liv på trods af deres hjertesygdom, også selvom mange af dem ikke har den samme energi som raske børn. Det viser sig typisk ved at de ikke kan dyrke sport på niveau med andre og oftere skal hvile sig efter en dag i skole eller børnehave. Mange børn har også nedsat indlæringsevne, hørelse eller syn som følge af deres hjertesygdom.

Børnehjertefonden er en del af Hjerteforeningen og arbejder med at vejlede, oplyse og varetage hjertebørnfamiliers interesser. Derudover arrangerer Børnehjertefonden weekender og oplevelser for hjertebørn, deres søskende og deres familier, ligesom de har egne svømme- og cykelhold, hvor alle hjertebørn er velkomne til at træne og hygge sig med ligestillede.

Læs mere om Børnehjertefonden og deres arbejde her.
Læs mere

Knus Kræft


Tom Kristensen, Peter Larsen Kaffe og KidsAid er for andet år i træk gået sammen om at hjælpe kræftramte børn og unge i Danmark.
Igennem en række initiativer er målet at indsamle mindst én million kroner til fordel for børn og unge med kræft.

Kampagneresultatet fra sidste år er allerede i fuld gang med at blive investeret - bl.a. i et længe tiltrængt "ungerum" på afdeling A20 på Skejby sygehus.

For hver pose der sælges af REMA 1000 Espresso hele bønner eller REMA 1000 økologiske hele bønner, går der en 1 krone ubeskåret til Knus Kræft.

Til Knus Kræft 2017 donerede REMA 1000 kr. 75.000.

Læs mere om indsamlingen her
Læs mere

Diabetesforeningen


Diabetesforeningen er en interesseorganisation, der siden 1940 har støttet forskningen i diabetes og danske diabetikere. I dag er der ca. 84.000 medlemmer og er dermed en af Danmarks største patientforeninger. De arbejder for at knække diabeteskurven, støtte forskning og rådgivning, forbedre livsvilkårene for mennesker med diabetes og sætte diabetes på den politiske dagsorden.

Samarbejdet mellem REMA 1000 og Diabetesforeningen giver mening, fordi der er klar sammenhæng mellem fødevarer, motion og type 2-diabetes.

Læs mere om Diabetesforeningen her

 
Læs mere

Danmarks Indsamling


Intet barn må sulte!

Danmarks Indsamling 2017 sætter fokus på de fatale konsekvenser, det har for lande verden over, når børn sulter. Danmarks 12 største humanitære organisationer og DR samler ind til 12 konkrete projekter, der bekæmper sult blandt børn.

REMA 1000 støtter indsamlingen, da vi sammen kan gøre en forskel.

Læs mere om indsamlingen her
Læs mere

Red Barnet


Red Barnet redder, beskytter og styrker de værst stillede børn i verden, og det vil vi gerne bakke op om.

Som erhvervspartner bidrager vi til nødhjælp, beskyttelse og skolegang til de børn, der har mest brug for det. Med støtte fra virksomheder som vores, kan Red Barnet redde børn, når naturkatastrofen rammer samt beskytte børn, der er tvunget på flugt.

Vi hjælper også for at sikre børn i Danmark mod vold, overgreb og mobning, så de får en tryg barndom med gode oplevelser og stærke fællesskaber.

Læs mere om Red Barnet her
Læs mere

Scleroseforeningen


REMA 1000 støtter forskning i sclerose.

I REMA 1000s butikker er der hvert forår opstillet indsamlingsbøsser fra Scleroseforeningen, hvor vores kunder kan aflevere deres byttepenge. Det er også muligt at støtte den gode sag, ved at købe en støttestregkode eller læbepomade til 20 kr. Overskuddet fra indsamlingen går til forskning i den uhelbredelige sygdom sclerose.

14.000 danskere har sclerose, og hvert år kommer ca. 700 nye tilfælde til. Det gør Danmark til et af de lande, hvor risikoen for at få sclerose er højst. Sygdommen rammer pludseligt, og det er uvist, hvorfor nogle mennesker får sclerose. Det er typisk unge mennesker mellem 20-40 år, der rammes, og to ud af tre, af de ramte, er kvinder.

Det er stadig en gåde for forskerne, hvorfor nogle rammes af sclerose. Sygdommen kan ikke helbredes, og for over halvdelen af patienterne, findes der ingen behandlingsmuligheder. Derfor er det så vigtigt at samle penge ind til forskning i sygdommen, for forskning er eneste vej frem, hvis vi skal gøre os håb om en dag at komme sygdommen til livs.

REMA 1000 ønsker gennem samarbejdet at give danskerne mulighed for at støtte kampen mod sclerose.

sclerose
Læs mere

Hjerneskadeforeningen


I REMA 1000 har vi valgt at tage et socialt ansvar i forhold til at skabe rummelighed og tilgængelighed for mennesker med hjerneskade og/eller andre handicap, derfor støtter vi Hjerneskadeforeningen.


Hjerneskadeforeningen arbejder for at forbedre vilkår og støttemuligheder til hjerneskaderamte familier. Med den rette hjælp er det muligt for mange mennesker, med en erhvervet hjerneskade, at træne sig til en tilværelse med forbedret funktionsevne.

Læs mere om Hjerneskadeforeningens arbejde her

 

 
Læs mere

Kræftens Bekæmpelse


I REMA 1000 har vi valgt at gå aktivt ind i kampen mod kræft som en naturlig del af vores CSR-arbejde. Som kæde skal vi tage et ansvar for den verden, som vi er en del af.

Vi arbejder meget med at bekæmpe livsstilssygdomme med udgangspunkt i børn og fedme og deraf generelt gøre sunde varer mere tilgængelige – både i butik og på pris, så det er nemmere at vælge sundt og rigtigt.

Men det ændrer ikke ved, at vores livsstil med at spise usundt og for meget har medført øget overvægt i befolkningen, og der er flere livsstilssygdomme, som er blevet fremherskende.

En af dem, som nok rammer flest danskere i dag, og som mange af os har haft tæt inde på livet er kræft – i forskellige afskygninger.

Det er en forfærdelig sygdom, og vi synes, at vi bør tage et medansvar – som en naturlig del af alt det arbejde, som vi gør i forhold til vores sortiment og produkter, og derfor vil vi gerne gå aktivt ind i kampen mod kræft og hjælpe med at skaffe penge til forskning, forebyggelse og rådgivning.

Helt specifikt har vi valgt at fokusere på Børn, Unge og Kræft.

Hvert år rammes 150 børn og 1200 unge af kræft. Hvert år mister 4000 børn en far, mor, bror eller søster til kræften. Når du handler i REMA 1000 kan du være med til at støtte det vigtige arbejde for et liv uden kræft.

Når du køber udvalgte REMA 1000 varer som f.eks. rugbrød, kildevand og gulerødder bidrager du til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge med kræft tæt inde på livet. Det forekommer umiddelbart som et lille øre-beløb. Sammenlagt bliver det til rigtig mange penge fra REMA 1000 kunderne, som går ubeskåret til forebyggelse, forskning og rådgivning.

Udover varerne i vores faste sortiment tilbyder vi løbende en række spændende partivarer hvor der også vil gå et beløb til Børn, Unge og Kræft, når du køber produkterne. Hold øje med Kræftens Bekæmpelse logoet på varen - køb og støt den gode og vigtige sag.

REMA 1000 er ikke bare discount - men også discount med holdning. Vi har valgt at tage et medansvar og vores håb er, at vi sammen kan gøre en forskel i kampen mod kræft. Det handler om at gi’ og ikke bare gi’ pokker.

Læs mere om Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge her
Læs mere

Knæk Cancer


REMA 1000 er ikke bare discount - men også discount med holdning. Vi har valgt at tage et medansvar og vores håb er, at vi sammen kan gøre en forskel i kampen mod kræft, derfor støtter vi Knæk Cancer.

Ansatte fra butikkerne og hovedkontoret bemander Kræftens Bekæmpelses call center i forbindelse med det landsdækkende støtteindsamlingsshow i slutningen af oktober.

Læs mere om indsamlingen her
Læs mere

Dansk Flygtningehjælp


Dansk Flygtningehjælp arbejder i mere end 30 lande, som er hærget af krig og konflikt, eller hvor mennesker drives på flugt af klimarelaterede naturkatastrofer. I alle tilfælde er målet at hjælpe mennesker med at overleve i en krisesituation og etablere en tilværelse, hvor de end er. I mange flygtningekriser udgør basal nødhjælp en vigtig del af indsatsen. Men så snart det er muligt, arbejder Dansk Flygtningehjælp for at fremme langsigtede og bæredygtige løsninger – ved at hjælpe mennesker til at vende hjem eller til at etablere en værdig tilværelse, der hvor de er.

REMA 1000 er erhvervspartner hos Dansk flygtningehjælp

REMA 1000 ønsker at være med til at gøre en forskel for verdens flygtninge og være med til at sikre dem en bedre fremtid.
Læs mere

DHIF


REMA 1000 samarbejder med Dansk Handicap Idræts-Forbund! Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) er et specialforbund under Danmarks Idræts-Forbund (DIF). Der er ca. 400 medlemsklubber i DHIF med i alt omkring 13.600 medlemmer. DHIF’s klubber har aktiviteter inden for mere end 30 idrætsgrene.

DHIF blev stiftet i 1971 som en selvstændig landsorganisation. Pionererne inden for handicapidrætten var de fysisk handicappede, der tilpassede eksisterende idrætsgrene og udviklede nye – både internationalt og i Danmark. I dag har DHIF medlemmer med alle slags handicap, deriblandt blinde og svagtseende, alle former for fysisk handicap, udviklingshandicap og hørehandicap. Døveidrætten har sin egen organisation, Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI), der er medlem af DHIF. Handicapidrætten i Danmark finansieres af tips- og lottomidler samt af sponsorer og private midler.

DHIF arbejder for en lang række formål, herunder at fremme motions- og konkurrenceidræt for handicappede, at støtte træningen med henblik på rehabilitering samt at arbejde for, at idrætsaktiviteter for handicappede kan udvikles som forebyggende foranstaltning, medicinsk og socialt.

Læs mere om DHIF her
Læs mere


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.