EASIS konkurrence FB

Velkommen til REMA 1000s ”EASIS – 1/2 års forbrug” konkurrence på Facebook
Her finder du oplysninger om konkurrencen og om, hvordan du deltager.

Konkurrencen arrangeres af
REMA 1000 Danmark A/S, Marsalle 32, 8700 Horsens
Platform: REMA 1000 Danmarks Facebook-profil

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til REMA 1000 A/S, og ikke til Facebook/Meta.

Kontaktinformation
REMA 1000 Danmark A/S. Kontaktformular: http://rema1000.dk/om-rema-1000/kontakt/
Telefonnummer: 88 81 60 00

Aktivitetsbeskrivelse
Konkurrence med mulighed for at vinde 1/2 års forbrug af EASIS produkter i form af et gavekort til REMA 1000 på 5.000 kr.
Konkurrencen løber fra tirsdag d. 18. januar til og med søndag d. 23. januar.

Hvem kan deltage?
Du skal være mindst 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte hos REMA 1000, Klean A/S og EASIS må ikke deltage i konkurrencen. Medlemmer af ansattes husstande og ansattes nærmeste familie, herunder ansattes søskende, forældre og børn kan ikke deltage.

Konkurrenceperiode
Konkurrencen løber fra tirsdag d. 18. januar til og med søndag d. 23. januar. Vinderne bliver udtrukket hurtigst muligt efter konkurrencen er slut. Der tages ikke imod konkurrencetilmeldinger uden for de angivne konkurrenceperioder. REMA 1000 forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af særlige eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen skal du fortælle os i en kommentar på Facebook-posten, hvad du gør for at holde de sunde vaner.

Sådan udtrækkes vinderne
Der udtrækkes 5 vindere ved tilfældig lodtrækning. Lodtrækningen håndteres af REMA 1000 og Klean. Vinderen bliver kontaktet via svar på den kommentar, som vedkommende har skrevet til REMA 1000 Danmark i selve opslaget til den pågældende konkurrence. Her bliver vinderen bedt om at tilgå en kontaktformular, hvor kontaktoplysninger indtastes.

Såfremt vinderen ikke udfylder kontaktformularen indenfor 2 dage, bortfalder retten til præmien, og der trækkes en ny vinder. REMA 1000 Danmark tager ikke ansvar for ukorrekte kontaktoplysninger.

REMA 1000 forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderen på REMA 1000s Facebookside. Som vinder af konkurrencen giver du samtykke til, at REMA 1000 må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug ifm. administration af konkurrencen. Alle personlige oplysninger, der bliver indsamlet om vinderne, anvendes udelukkende til at uddele præmien, og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.

Præmiebeskrivelse
Vinderen præmieres med et gavekort til REMA 1000 på 5.000 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Arrangørens ansvar
Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste internetbrowsere. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå
som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader. Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit computerudstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på
denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd. Præmiemodtageren fritager REMA 1000 fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget, eller der hævdes at være forårsaget, af deltagelse i denne konkurrence eller af præmien.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser
REMA 1000 Danmark tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver REMA 1000 Danmark sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer. REMA 1000 kan ikke drages til ansvar for fejl på internettet eller mislykket modtagelse af indsendelser. REMA 1000 Danmark har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis dette findes nødvendigt. I tilfælde af dette har REMA 1000 Danmark også ret til ikke at udløse præmierne.Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.