Per’s Hverdagsmad

Hold musen over retten og se foto
Bemærk at der i nogle retter kan indgå partivarer som vi ikke fører fast i sortiment!
Per’s Hverdagsmad
Asiatisk inspirerede kyllingelår
Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser
Aspargessuppe (lynret)
Blomkålssuppe med bacon og pinjekerner
Bøf Lindstrøm a’la Thøstesen
Bøfsandwich a’la Nørre Bronx
Bøf Stroganoff a la REMA med kartoffel/pastinakmos
Couscous med oksekød, aubergine, squash, porrer og røde bønner
Engelsk bøf serveret m. løg/kartoffel marmelade og agurkesalat
Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade
Panerede kyllingelår
Gratineret pastapenne med skinketern
Grønærtesuppe
Gulerods-/sellerisuppe
Hel kylling med citron, hvidløg og rodfrugter
Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser
Jordskokkesuppe
Cuvette med lun rødbedesalat
Karryglaseret hamburgerryg
Konge entrecote m. sellerifritter og dijonsauce
Kyllingebryst i tortillawrap, rød bønnehummus og avocado
Kyllingekrebinetter med lynstegte grøntsager i flødesauce
Kyllingesuppe
Krydderfrikadeller med aubergine
Lakse/torske lasagne
Lynstegte tigerrejer med chili og hvidløg
Lun røget pebermakrel med mild chilisauce og kapers
Mango/mozzarellasalat med chorizopølse og ristede pinjekerner
Nudler med kyllingefilet
Pesto – helt fra bunden
Salat Lyonnaise
Salat med parmaskinke, gorgonzola, hasselnødder og tørrede tranebær
Mørbrad af gris med asparges, springløg og mango
Tagliolini (frisk pasta) med tomat
Tomatsuppe
Tun og rejer i hjertebladsalat
Tunsalat
Vegetar gnocchi
Cowboymad
Ølmarineret økologisk flæsk i skiver med kartoffel/pastinakmos og salat
Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser
Aspargessuppe (lynret)
Blomkålssuppe med bacon og pinjekerner
Bøf Lindstrøm a’la Thøstesen
Bøfsandwich a’la Nørre Bronx
Bøf Stroganoff a la REMA med kartoffel/pastinakmos
Couscous med oksekød, aubergine, squash, porrer og røde bønner
Engelsk bøf serveret m. løg/kartoffel marmelade og agurkesalat
Fiskefrikadeller med hjemmerørt grov remoulade
Panerede kyllingelår
Gratineret pastapenne med skinketern
Grønærtesuppe
Gulerods-/sellerisuppe
Hel kylling med citron, hvidløg og rodfrugter
Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser
Jordskokkesuppe
Cuvette med lun rødbedesalat
Karryglaseret hamburgerryg
Konge entrecote m. sellerifritter og dijonsauce
Kyllingebryst i tortillawrap, rød bønnehummus og avocado
Kyllingekrebinetter med lynstegte grøntsager i flødesauce
Kyllingesuppe
Krydderfrikadeller med aubergine
Lakse/torske lasagne
Lynstegte tigerrejer med chili og hvidløg
Lun røget pebermakrel med mild chilisauce og kapers
Mango/mozzarellasalat med chorizopølse og ristede pinjekerner
Nudler med kyllingefilet
Pesto – helt fra bunden
Salat Lyonnaise
Salat med parmaskinke, gorgonzola, hasselnødder og tørrede tranebær
Mørbrad af gris med asparges, springløg og mango
Tagliolini (frisk pasta) med tomat
Tomatsuppe
Tun og rejer i hjertebladsalat
Tunsalat
Vegetar gnocchi
Cowboymad
Ølmarineret økologisk flæsk i skiver med kartoffel/pastinakmos og salat