Per’s Vildt

Hold musen over retten og se foto
Bemærk at der i nogle retter kan indgå partivarer som vi ikke fører fast i sortiment!
Per’s Vildt
Fasan a la orange
Fasanfilet i grov lyn-ratatouille
Fasanfilet med provencalsk pasta
Gråand med champignon a la creme
Gråand med kålpølse, æble og hvidkål
Gråand på bund af blomkål og hasselnødder
Gråand med varm salat, baconstegte peanuts, pære og broccoli
Gråand med vindruesauce og kartoffelmos
Hel fasan med varm nøddepesto og broccoli
Helstegt gråand med nye kartofler og salat
Kartoffelmos
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Skovdue med champignon
Skovduebryst og lår med balsamico/honningglaseret rødbede samt kartoffelmos
Tømmermandsvildt
Vildtsauce
Fasanfilet i grov lyn-ratatouille
Fasanfilet med provencalsk pasta
Gråand med champignon a la creme
Gråand med kålpølse, æble og hvidkål
Gråand på bund af blomkål og hasselnødder
Gråand med varm salat, baconstegte peanuts, pære og broccoli
Gråand med vindruesauce og kartoffelmos
Hel fasan med varm nøddepesto og broccoli
Helstegt gråand med nye kartofler og salat
Kartoffelmos
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Skovdue med champignon
Skovduebryst og lår med balsamico/honningglaseret rødbede samt kartoffelmos
Tømmermandsvildt
Vildtsauce