Konkurrence: Krüger stafetten + gavekort til REMA 1000

Velkommen til vores ”Krüger stafetten + gavekort il REMA 1000” konkurrence på Facebook
Her finder du oplysninger om konkurrencen og om, hvordan du deltager.

Konkurrencen arrangeres af
Lokal REMA 1000 butik
Platform: REMA 1000 butikkens Facebook-profil

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med Facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til REMA 1000, og ikke til Facebook.

Kontaktinformation
Findes på den lokale butiks Facebookside.

Alternativt: Kontaktformular: http://rema1000.dk/om-rema-1000/kontakt/
Telefonnummer: 88 81 60 00

Aktivitetsbeskrivelse
Konkurrence med mulighed for at vinde én billet af 1 x 4 pladser til Krüger stafetten ved TrygFonden Christiansborg Rundt samt 1 x gavekort på 500 kr. til REMA 1000.
Konkurrencen løber fra og til: Se i det tilhørende Facebookopslag på den lokale butiks Facebookside.

Hvem kan deltage?
Du skal være mindst 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte hos REMA 1000, Klean A/S og Dansk Svømmeunion (inkl. partnere på eventen TrygFonden Christiansborg Rundt) må ikke deltage i konkurrencen. Medlemmer af ansattes husstande og ansattes nærmeste familie, herunder ansattes søskende, forældre og børn kan ikke deltage.

Konkurrenceperiode
Konkurrencen løber fra og til: Se i det tilhørende Facebookopslag. Vinderne bliver udtrukket hurtigst muligt efter konkurrencen er slut. Der tages ikke imod konkurrencetilmeldinger uden for de angivne konkurrenceperioder. REMA 1000 forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af særlige eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen om billet til Krüger Stafetten og 1 gavekort på 500 kr. til REMA 1000, skal du fortælle i en kommentar på Facebookposten, hvem du vil have med til stafetten.

Sådan udtrækkes vinderne
Der udtrækkes 1 vinder. Vinderen bliver kontaktet via svar på den kommentar, som vedkommende har skrevet i selve opslaget til den pågældende konkurrence eller via privatbesked på Facebook. Herefter aftales overlevering af præmie.

REMA 1000 forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderen på Facebook. Som vinder af konkurrencen giver du samtykke til, at REMA 1000 må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug ifm. administration af konkurrencen. Alle personlige oplysninger, der bliver indsamlet om vinderne, anvendes udelukkende til at uddele præmien, og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger. Når konkurrencen er slut, og præmien overleveret, slettes personoplysningerne.

Præmiebeskrivelse
Vinderen præmieres med billet til et hold på 4 svømmere til Krüger Stafetten (1.000,00 DKK + gebyr) samt 1 gavekort på 500 kr. til REMA 1000.

Dermed har priæmien en samlet værdi af ca. 1.500,- kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Arrangørens ansvar
Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste internetbrowsere. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå
som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader. Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit computerudstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på
denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd. Præmiemodtageren fritager REMA 1000 fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget, eller der hævdes at være forårsaget, af deltagelse i denne konkurrence eller af præmien.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser
REMA 1000 tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver REMA 1000 sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer. REMA 1000 kan ikke drages til ansvar for fejl på internettet eller mislykket modtagelse af indsendelser. REMA 1000 har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis dette findes nødvendigt. I tilfælde af dette har REMA 1000 også ret til ikke at udløse præmierne.Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.