Æggekage i jernpande


1 stk. kyllingelår2 stk. kyllingelår
¼ pakke kogt skinke i skiver½ pakke kogt skinke i skiver
3 stk. æg6 stk. æg
½ dl fløde1 dl fløde
½ pakke bacon i skiver1 pakke bacon i skiver
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
4 stk. kartofler8 stk. kartofler
Salt og peber Salt og peber
⅛ stk. muskatnød¼ stk. muskatnød
¼ bundt Persille½ bundt Persille

Tilbehør
Purløg Purløg
Tomat Tomat
Rugbrød Rugbrød

Tilberedning

Kog kyllingelårene og lad dem køle af.

Tænd for ovnen på 225 grader. Steg baconskiverne i jernpanden til de er sprøde, tag baconskiverne op og læg dem på fedtsugende papir. Gem fedtstoffet fra baconskiverne.

Pisk æg sammen med mælk eller fløde, salt og peber samt revet muskatnød. Kog og pil kartofler, og skær dem i både. Tilsæt rødløg i både og kartoflerne på jernpanden og svits dem sammen med kyllingekødet i baconfedtet.

Hak persillen groft. Tilsæt halvdelen af persillen og lad det tage lidt farve. Hæld æggemassen på jernpanden og drys skinkestrimler ovenpå.

Sæt panden i ovnen til æggemassen er gylden og har sat sig i ca. 25 minutter. Pas på håndtaget, det er meget varmt! Pynt med resten af persille samt de sprødstegte baconskiver og tomat i skiver.

Tips
Ønsker du en hævet æggekage, tilsættes 1 tsk. bagepulver

Æggekage i jernpande

Tilberedning

Kog kyllingelårene og lad dem køle af.

Tænd for ovnen på 225 grader. Steg baconskiverne i jernpanden til de er sprøde, tag baconskiverne op og læg dem på fedtsugende papir. Gem fedtstoffet fra baconskiverne.

Pisk æg sammen med mælk eller fløde, salt og peber samt revet muskatnød. Kog og pil kartofler, og skær dem i både. Tilsæt rødløg i både og kartoflerne på jernpanden og svits dem sammen med kyllingekødet i baconfedtet.

Hak persillen groft. Tilsæt halvdelen af persillen og lad det tage lidt farve. Hæld æggemassen på jernpanden og drys skinkestrimler ovenpå.

Sæt panden i ovnen til æggemassen er gylden og har sat sig i ca. 25 minutter. Pas på håndtaget, det er meget varmt! Pynt med resten af persille samt de sprødstegte baconskiver og tomat i skiver.

Tips
Ønsker du en hævet æggekage, tilsættes 1 tsk. bagepulver


Personer:


1 stk. kyllingelår2 stk. kyllingelår
¼ pakke kogt skinke i skiver½ pakke kogt skinke i skiver
3 stk. æg6 stk. æg
½ dl fløde1 dl fløde
½ pakke bacon i skiver1 pakke bacon i skiver
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
4 stk. kartofler8 stk. kartofler
Salt og peber Salt og peber
⅛ stk. muskatnød¼ stk. muskatnød
¼ bundt Persille½ bundt Persille

Tilbehør
Purløg Purløg
Tomat Tomat
Rugbrød Rugbrød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.