Æggesalat

Personer: 2
4


Dressing
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
62.5 ml mayonnaise125 ml mayonnaise
1 spsk. cremefraiche 18%2 spsk. cremefraiche 18%
½ tsk. worchester sauce1 tsk. worchester sauce
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber
½ spsk. karry1 spsk. karry

Fyld
3 stk. æg6 stk. æg
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
4 stk. radisser8 stk. radisser
¼ bundt purløg½ bundt purløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
½ bundt karse1 bundt karse

Tilberedning

Brug saft og skal fra citron og rør dressingen godt sammen med de øvrige dressing-ingredienser. Kog æg til de er hårdkogte, og hak dem groft. Rens og hak champignon, skær radiser i skiver, rødløg i tynde skiver, hak ingefær og snit purløg fint.
Tilsæt løg, champignon, ingefær og purløg, men vent med resten af fyldet. Stil retten koldt mindst et par timer. Herefter tilsættes hakkede æg samt radiser og karse. Serveres til påskefrokosten med durumbrød og evt. marinerede sild.

Æggesalat

Tilberedning

Brug saft og skal fra citron og rør dressingen godt sammen med de øvrige dressing-ingredienser. Kog æg til de er hårdkogte, og hak dem groft. Rens og hak champignon, skær radiser i skiver, rødløg i tynde skiver, hak ingefær og snit purløg fint.
Tilsæt løg, champignon, ingefær og purløg, men vent med resten af fyldet. Stil retten koldt mindst et par timer. Herefter tilsættes hakkede æg samt radiser og karse. Serveres til påskefrokosten med durumbrød og evt. marinerede sild.


Personer:


Dressing
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
62.5 ml mayonnaise125 ml mayonnaise
1 spsk. cremefraiche 18%2 spsk. cremefraiche 18%
½ tsk. worchester sauce1 tsk. worchester sauce
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber
½ spsk. karry1 spsk. karry

Fyld
3 stk. æg6 stk. æg
¼ bakke champignoner½ bakke champignoner
4 stk. radisser8 stk. radisser
¼ bundt purløg½ bundt purløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
½ bundt karse1 bundt karse


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.