Glutenfri æggewrap med falafel


Falafel
250 g kikærter
1 bundt frisk persille
4 fed hvidløg
1 mellemstort løg
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. salt
½ citron
1 tsk. bagepulver
4 spsk. glutenfri rasp

½ l olie til stegning (Kan undlades)

Æggewrap
3 æg
1 spsk. glutenfri mel
1 knivspids salt
3 spsk. mælk

Smør til stegning

¼ salathoved
4 tomater
¼ agurk
1 dåse majs

Tilberedning

Falafel
Du kan enten bruge kikærter i tørvægt eller på dåse. Jeg synes, det smager lige fint begge dele. Bruger du tørrede kikærter, skal de lægges i blød aftenen inden eller om morgenen.

Hæld kikærter, persille, hvidløg, løg, citronsaft, koriander, spidskommen og salt i en blender/foodprocessor. Blend det til en fin og sammenhængende masse.

Tilsæt herefter bagepulver og rør godt rundt. Du kan nu forme massen til små kugler. Jeg laver dem ca. 3-4 cm i diameter. Tril dem gerne i rasp.

Du kan stege dem i olie på en pande eller i en gryde, til de får en jævn gylden farve. De kan også bages i ovnen, i så fald skal de bages i en forvarmet ovn i 20 min ved 225 oC varmluft.

Æggewrap
Bland æg, mel, mælk og salt grundigt sammen og steg halvdelen af dejen ad gangen på en pande i lidt smør som pandekager.

Snit alle grøntsagerne fint og fyld de to æggewraps med salat og lune falafler.

Glutenfri æggewrap med falafel

Tilberedning

Falafel
Du kan enten bruge kikærter i tørvægt eller på dåse. Jeg synes, det smager lige fint begge dele. Bruger du tørrede kikærter, skal de lægges i blød aftenen inden eller om morgenen.

Hæld kikærter, persille, hvidløg, løg, citronsaft, koriander, spidskommen og salt i en blender/foodprocessor. Blend det til en fin og sammenhængende masse.

Tilsæt herefter bagepulver og rør godt rundt. Du kan nu forme massen til små kugler. Jeg laver dem ca. 3-4 cm i diameter. Tril dem gerne i rasp.

Du kan stege dem i olie på en pande eller i en gryde, til de får en jævn gylden farve. De kan også bages i ovnen, i så fald skal de bages i en forvarmet ovn i 20 min ved 225 oC varmluft.

Æggewrap
Bland æg, mel, mælk og salt grundigt sammen og steg halvdelen af dejen ad gangen på en pande i lidt smør som pandekager.

Snit alle grøntsagerne fint og fyld de to æggewraps med salat og lune falafler.


Personer:


Falafel
250 g kikærter
1 bundt frisk persille
4 fed hvidløg
1 mellemstort løg
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. salt
½ citron
1 tsk. bagepulver
4 spsk. glutenfri rasp

½ l olie til stegning (Kan undlades)

Æggewrap
3 æg
1 spsk. glutenfri mel
1 knivspids salt
3 spsk. mælk

Smør til stegning

¼ salathoved
4 tomater
¼ agurk
1 dåse majs



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.