Amagermad med æggesalat

Personer: 1
1 stk. æg2 stk. æg
¼ dl skyr½ dl skyr
½ tsk. hakket løg1 tsk. hakket løg
½ spsk. hakket purløg1 spsk. hakket purløg
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt
karry karry
peber peber
½ skive fuldkornsrugbrød1 skive fuldkornsrugbrød
½ skive fuldkornssandwichbrød1 skive fuldkornssandwichbrød
Tilbehør
½ bakke cherrytomater½ bakke cherrytomater
⅛ stk. agurk¼ stk. agurk
Tilberedning
Kog æggene i ca. 8 minutter, afkøl og skær dem i tern.Rør skyr med hakket løg, purløg og kapers.
Vend æggene i og smag til med lidt karry, 1⁄4 tsk. groft salt og peber.
Skær brødene i trekanter på skrå. Fordel æggesalaten mellem rugbrød og sandwichbrød.
Server med cherrytomater og agurk skåret i stave.
Amagermad med æggesalat

Tilberedning
Kog æggene i ca. 8 minutter, afkøl og skær dem i tern.Rør skyr med hakket løg, purløg og kapers.
Vend æggene i og smag til med lidt karry, 1⁄4 tsk. groft salt og peber.
Skær brødene i trekanter på skrå. Fordel æggesalaten mellem rugbrød og sandwichbrød.
Server med cherrytomater og agurk skåret i stave.
Personer: 1
1 stk. æg2 stk. æg
¼ dl skyr½ dl skyr
½ tsk. hakket løg1 tsk. hakket løg
½ spsk. hakket purløg1 spsk. hakket purløg
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt
karry karry
peber peber
½ skive fuldkornsrugbrød1 skive fuldkornsrugbrød
½ skive fuldkornssandwichbrød1 skive fuldkornssandwichbrød
Tilbehør
½ bakke cherrytomater½ bakke cherrytomater
⅛ stk. agurk¼ stk. agurk