And-wich

Personer: 2
4


½ stk. andebryst1 stk. andebryst
1 stk. ciabattabrød2 stk. ciabattabrød
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
1 stk. porre2 stk. porrer
¼ dl olivenolie½ dl olivenolie
½ bundt rucolasalat1 bundt rucolasalat
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skær rødløg og porrer i skiver.

Krydr andebrystet med salt og peber og læg det på en varm pande uden fedtstof. Skru ned, når det har fået farve, men det skal have et knald i starten. Vend det tit. Du kan stege det efter hvor rødt, du vil have det. Vi giver det 5 minutter på hver side. Lad det trække ca. 10 minutter.

Skru ned for panden. Halvér brødene og læg understykkerne på panden med andefedtet. Når brødene er næsten færdige, så kom en lille smule smør ved.

Kom løg og porrer på en anden pande. Lad det simre til de er bløde.
Kom lidt hvidvinseddike ved. Krydr med salt og peber. Tag brødet af panden og skær andebrystet i skiver. Læg rucola på brødet med løg og porrer ovenpå.

Tag lidt smør på panden og rist overstykkerne af brødet. Læg skiver af andebrystet på brødet. Serveres med det samme.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl

And-wich

Tilberedning

Skær rødløg og porrer i skiver.

Krydr andebrystet med salt og peber og læg det på en varm pande uden fedtstof. Skru ned, når det har fået farve, men det skal have et knald i starten. Vend det tit. Du kan stege det efter hvor rødt, du vil have det. Vi giver det 5 minutter på hver side. Lad det trække ca. 10 minutter.

Skru ned for panden. Halvér brødene og læg understykkerne på panden med andefedtet. Når brødene er næsten færdige, så kom en lille smule smør ved.

Kom løg og porrer på en anden pande. Lad det simre til de er bløde.
Kom lidt hvidvinseddike ved. Krydr med salt og peber. Tag brødet af panden og skær andebrystet i skiver. Læg rucola på brødet med løg og porrer ovenpå.

Tag lidt smør på panden og rist overstykkerne af brødet. Læg skiver af andebrystet på brødet. Serveres med det samme.

Priser
Prisen på varerne er gennemsnitspriser fra januar 2018. Vi har omregnet priserne på den mængde af varen, som er brugt i opskrifterne. Eksempelvis har vi ikke taget prisen for en hel flaske olivenolie, hvis der kun bruges 1 dl


Personer:


½ stk. andebryst1 stk. andebryst
1 stk. ciabattabrød2 stk. ciabattabrød
1 stk. løg2 stk. løg
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
1 stk. porre2 stk. porrer
¼ dl olivenolie½ dl olivenolie
½ bundt rucolasalat1 bundt rucolasalat
12.5 g smør25 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.