Andebryst med rødkål/ appelsin råkost og peberrod

Personer: 2
4


2 stk. andebryst4 stk. andebryst
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Rødkål/appelsin råkost
¼ stk. rødkålshoved½ stk. rødkålshoved
½ dl balsamico mørk1 dl balsamico mørk
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
1 stk. appelsin2 stk. appelsiner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. revet peberrod2 spsk. revet peberrod
Salt og peber Salt og peber

Nøddeblanding
½ pose hasselnødder1 pose hasselnødder
½ pose mandelsplitter1 pose mandelsplitter
½ spsk. honning1 spsk. honning
½ knivspids salt1 knivspids salt
½ bundt basilikum1 bundt basilikum

Tilberedning

Det optøede andebryst brunes godt af på begge sider i en sauterpande og krydres med salt og peber. Læg andebrystet i et ildfast fad og sættes i en forvarmet 200 grader varm ovn i 8 minutter. Imens laves nøddeblandingen. Mandelsplitter og hasselnødder ristes på en varm pande sammen med honning, salt og basilikum. Nøddeblandingen afkøles. Snit rødkålshoved fint, skær appelsin uden skræl i skiver, skær rødløg i tynde ringe og riv peberrod. Vend alle rødkålens ingredienser sammen og anret rødkålssalaten i en skål. Når andebrystet er færdigt, tages den ud af ovnen, og hviler i 10 minutter. Skær andebrystet i skriver og anret med de øvrige ingredienser. Retten er klar til servering.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Andebryst med rødkål/ appelsin råkost og peberrod

Tilberedning

Det optøede andebryst brunes godt af på begge sider i en sauterpande og krydres med salt og peber. Læg andebrystet i et ildfast fad og sættes i en forvarmet 200 grader varm ovn i 8 minutter. Imens laves nøddeblandingen. Mandelsplitter og hasselnødder ristes på en varm pande sammen med honning, salt og basilikum. Nøddeblandingen afkøles. Snit rødkålshoved fint, skær appelsin uden skræl i skiver, skær rødløg i tynde ringe og riv peberrod. Vend alle rødkålens ingredienser sammen og anret rødkålssalaten i en skål. Når andebrystet er færdigt, tages den ud af ovnen, og hviler i 10 minutter. Skær andebrystet i skriver og anret med de øvrige ingredienser. Retten er klar til servering.


Personer:


2 stk. andebryst4 stk. andebryst
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Rødkål/appelsin råkost
¼ stk. rødkålshoved½ stk. rødkålshoved
½ dl balsamico mørk1 dl balsamico mørk
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
1 stk. appelsin2 stk. appelsiner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. revet peberrod2 spsk. revet peberrod
Salt og peber Salt og peber

Nøddeblanding
½ pose hasselnødder1 pose hasselnødder
½ pose mandelsplitter1 pose mandelsplitter
½ spsk. honning1 spsk. honning
½ knivspids salt1 knivspids salt
½ bundt basilikum1 bundt basilikum


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.