Asiatisk inspirerede kyllingelår

Personer: 2
4


6 stk. kyllingeoverlår12 stk. kyllingeoverlår
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker

Marinade
1½ dl mild chilisauce3 dl mild chilisauce
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
1½ stk. lime3 stk. lime
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 spsk. brun farin2 spsk. brun farin
1 dl vand2 dl vand
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Halvér limefrugterne og steg dem hårdt på en tør pande med frugtkødet ned af til de er næsten sorte. Lad dem afkøle og pres saften ud af dem. Hak koriander fint.
Bland alle ingredienser sammen til en marinade. Læg kylling og marinade i en frysepose. Sættes gerne på køl -minimum fra morgen til aften.
Læg den marinerede kyllinge i et ovnfast fad og steg dem i 25 min. ved 200 grader. Skræl pastinakkerne og skær toppen af. Kog pastinakkerne hele i letsaltet vand i 3 min. Tilsæt broccolibuketter stænket med sesamolie og lad dem koge med i 5 min. Tag vandet fra og dryp med en anelse mere sesamolie samt marinaden fra de færdige kyllingestykker.

Tip
Koriander kan du sagtens hakke både stængler og blade.
Denne ret er lidt stærk, så start med halvdelen af chilisaucen, hvis du ønsker en mildere ret.

Asiatisk inspirerede kyllingelår

Tilberedning

Halvér limefrugterne og steg dem hårdt på en tør pande med frugtkødet ned af til de er næsten sorte. Lad dem afkøle og pres saften ud af dem. Hak koriander fint.
Bland alle ingredienser sammen til en marinade. Læg kylling og marinade i en frysepose. Sættes gerne på køl -minimum fra morgen til aften.
Læg den marinerede kyllinge i et ovnfast fad og steg dem i 25 min. ved 200 grader. Skræl pastinakkerne og skær toppen af. Kog pastinakkerne hele i letsaltet vand i 3 min. Tilsæt broccolibuketter stænket med sesamolie og lad dem koge med i 5 min. Tag vandet fra og dryp med en anelse mere sesamolie samt marinaden fra de færdige kyllingestykker.

Tip
Koriander kan du sagtens hakke både stængler og blade.
Denne ret er lidt stærk, så start med halvdelen af chilisaucen, hvis du ønsker en mildere ret.


Personer:


6 stk. kyllingeoverlår12 stk. kyllingeoverlår
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker

Marinade
1½ dl mild chilisauce3 dl mild chilisauce
½ dl sojasauce1 dl sojasauce
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
1½ stk. lime3 stk. lime
½ tsk. dijonsennep1 tsk. dijonsennep
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ tsk. sambal oelek1 tsk. sambal oelek
1 spsk. brun farin2 spsk. brun farin
1 dl vand2 dl vand
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.