Bagte kartofler med fyld

Personer: 2
4


2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler

Fyld
1 dl yoghurt naturel2 dl yoghurt naturel
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
½ pakke landskinke i skiver1 pakke landskinke i skiver
½ spsk. ketchup1 spsk. ketchup
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ tsk. salt1 tsk. salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber

Tilberedning

Bagte kartofler med fyld
Tænd ovnen på 200 grader.

Vask bagekartoflerne og læg dem i et ildfast fad. Herefter placeres kartoflerne i ovnen i ca. en time afhængig af kartoflernes størrelse. Lad dem derefter køle lidt af.

Skær toppen af kartoflerne og skrab kartoffelmassen ud og kom det i en skål.

Skær skinken i strimler med en kniv og riv citronskal.

Lav fyldet færdigt. Tag yoghurt, paprika, ketchup samt citronskal og bland det med kartoffelmassen. Smag til med salt og peber. Tilsæt halvdelen af skinkestrimlerne og vend det i skålen med fyldet.

Fyld nu kartoffelbundene og kartoffeltoppene med kartoffelfyldet.

Fordel resten af skinkestrimlerne på toppen af kartoffelbundene og læg kartoffeltoppene på til sidst, så kartoflen nu er samlet igen.

Sæt kartoflerne tilbage i det smurte ildfaste fad i ovnen i ca. 10-12 minutter og server derefter.

Bagte kartofler med fyld

Tilberedning

Bagte kartofler med fyld
Tænd ovnen på 200 grader.

Vask bagekartoflerne og læg dem i et ildfast fad. Herefter placeres kartoflerne i ovnen i ca. en time afhængig af kartoflernes størrelse. Lad dem derefter køle lidt af.

Skær toppen af kartoflerne og skrab kartoffelmassen ud og kom det i en skål.

Skær skinken i strimler med en kniv og riv citronskal.

Lav fyldet færdigt. Tag yoghurt, paprika, ketchup samt citronskal og bland det med kartoffelmassen. Smag til med salt og peber. Tilsæt halvdelen af skinkestrimlerne og vend det i skålen med fyldet.

Fyld nu kartoffelbundene og kartoffeltoppene med kartoffelfyldet.

Fordel resten af skinkestrimlerne på toppen af kartoffelbundene og læg kartoffeltoppene på til sidst, så kartoflen nu er samlet igen.

Sæt kartoflerne tilbage i det smurte ildfaste fad i ovnen i ca. 10-12 minutter og server derefter.


Personer:


2 stk. bagekartofler4 stk. bagekartofler

Fyld
1 dl yoghurt naturel2 dl yoghurt naturel
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
½ pakke landskinke i skiver1 pakke landskinke i skiver
½ spsk. ketchup1 spsk. ketchup
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ tsk. salt1 tsk. salt
¼ tsk. peber½ tsk. peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.