Bali-deller (Balinesisk frikadelle)

Personer: 2
4


250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
olie til stegning olie til stegning
smør til stegning smør til stegning
½ spsk. salt1 spsk. salt
peber peber
¾ spsk. karry1½ spsk. karry
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
1 løg2 løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
1 stk. æg2 stk. æg
½ spsk. mel1 spsk. mel
½ dl mælk1 dl mælk

Tilbehør
2 bundter forårsløg4 bundter forårsløg
1 spsk. østerssauce2 spsk. østerssauce
olie til stegning olie til stegning

Tilberedning

Løg og hvidløg hakkes fint og ingefær hakkes eller rives. Alle ingredienser røres godt sammen undtagen æg og mælk. Rør herefter æggene i et ad gangen og herefter mælken til sidst, til det bliver en lind fars. Lad farsen hvile i et par timer så den samler sig og giver mere smag (kan også steges med det samme). Form dem til frikadeller og steg dem i olivenolie og smør ved middelvarme til de er gyldne.

Tilbehør
Tag bund og top af forårsløgene, skyl dem grundigt. Lynsteg dem på panden i lidt olivenolie og sesamolie. Efter et halvt minut tilsættes østerssauce. Lad det boble op og steg det hele videre i et halvt minut.
Herefter serveres tilbehøret straks med Bali-dellerne

Tips
Serveres gerne med basmati ris til. Kog risene efter anvisningen på pakken.

Bali-deller (Balinesisk frikadelle)

Tilberedning

Løg og hvidløg hakkes fint og ingefær hakkes eller rives. Alle ingredienser røres godt sammen undtagen æg og mælk. Rør herefter æggene i et ad gangen og herefter mælken til sidst, til det bliver en lind fars. Lad farsen hvile i et par timer så den samler sig og giver mere smag (kan også steges med det samme). Form dem til frikadeller og steg dem i olivenolie og smør ved middelvarme til de er gyldne.

Tilbehør
Tag bund og top af forårsløgene, skyl dem grundigt. Lynsteg dem på panden i lidt olivenolie og sesamolie. Efter et halvt minut tilsættes østerssauce. Lad det boble op og steg det hele videre i et halvt minut.
Herefter serveres tilbehøret straks med Bali-dellerne

Tips
Serveres gerne med basmati ris til. Kog risene efter anvisningen på pakken.


Personer:


250 g hakket grisekød500 g hakket grisekød
olie til stegning olie til stegning
smør til stegning smør til stegning
½ spsk. salt1 spsk. salt
peber peber
¾ spsk. karry1½ spsk. karry
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
1 løg2 løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
1 spsk. ingefær2 spsk. ingefær
1 stk. æg2 stk. æg
½ spsk. mel1 spsk. mel
½ dl mælk1 dl mælk

Tilbehør
2 bundter forårsløg4 bundter forårsløg
1 spsk. østerssauce2 spsk. østerssauce
olie til stegning olie til stegning


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.