Balinesisk kokoskylling

Personer: 2
4


½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
7 g frisk ingefær15 g frisk ingefær
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
1 stk. frisk chili2 stk. friske chilier
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ l kyllingefond1 l kyllingefond
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
2 spsk. karry4 spsk. karry
½ dåse bambusskud1 dåse bambusskud
2 spsk. sesamolie4 spsk. sesamolie
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ tsk. rød karrypasta1 tsk. rød karrypasta
1½ stk. lime3 stk. lime
½ bakke tomater1 bakke tomater

Tilberedning

Rens kyllingen for eventuelle indvolde. Kom den i en suppegryde og tilsæt koldt vand så det lige dækker kyllingen. Koges i 45-60 minutter, og der skummes jævnligt undervejs. Når kødsaften er klar, er kyllingen kogt færdig. Tag skindet af kyllingen og pluk kødet og skær det herefter i passende stykker. Gem kogelagen til bouillon.

Rødløg og hvidløg skæres i skiver og chili skæres i ringe.

Varm olien op i en gryde og tilsæt rødløg, hvidløg og chili sammen med alle øvrige grøntsager. Røres godt rundt. Tilsæt nu kyllingebouillon, kyllingekød, kokosmælk, halvdelen af korianderen, sambal oelek, rød karrypasta, bambusskud, revet ingefær, og limesaft. Lad retten simre i 20 minutter.

Smag til med salt og peber. Lige inden servering tilsættes små tomater og resten af det hakkede koriander.

Tips
Serveres evt. med ris til.

Balinesisk kokoskylling

Tilberedning

Rens kyllingen for eventuelle indvolde. Kom den i en suppegryde og tilsæt koldt vand så det lige dækker kyllingen. Koges i 45-60 minutter, og der skummes jævnligt undervejs. Når kødsaften er klar, er kyllingen kogt færdig. Tag skindet af kyllingen og pluk kødet og skær det herefter i passende stykker. Gem kogelagen til bouillon.

Rødløg og hvidløg skæres i skiver og chili skæres i ringe.

Varm olien op i en gryde og tilsæt rødløg, hvidløg og chili sammen med alle øvrige grøntsager. Røres godt rundt. Tilsæt nu kyllingebouillon, kyllingekød, kokosmælk, halvdelen af korianderen, sambal oelek, rød karrypasta, bambusskud, revet ingefær, og limesaft. Lad retten simre i 20 minutter.

Smag til med salt og peber. Lige inden servering tilsættes små tomater og resten af det hakkede koriander.

Tips
Serveres evt. med ris til.


Personer:


½ stk. hel kylling1 stk. hel kylling
7 g frisk ingefær15 g frisk ingefær
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
1 stk. frisk chili2 stk. friske chilier
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
3 fed hvidløg6 fed hvidløg
½ l kyllingefond1 l kyllingefond
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
2 spsk. karry4 spsk. karry
½ dåse bambusskud1 dåse bambusskud
2 spsk. sesamolie4 spsk. sesamolie
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
½ spsk. sambal oelek1 spsk. sambal oelek
½ tsk. rød karrypasta1 tsk. rød karrypasta
1½ stk. lime3 stk. lime
½ bakke tomater1 bakke tomater


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.