Balinesisk kylling med gris og pølse

Personer: 2
4


¼ stk. hel kylling½ stk. hel kylling
2 stk. kålpølser4 stk. kålpølser
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
200 g nakkekam400 g nakkekam
3 stk. tomater6 stk. tomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
2.5 stk. pastinakker5 stk. pastinakker
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. bagekartoffel2 stk. bagekartofler
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
½ l hønsefond1 l hønsefond
½ l vand1 l vand
½ flaske hvidvin1 flaske hvidvin
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
1 spsk. sort peber2 spsk. sort peber
3 stk. laurbærblade6 stk. laurbærblade

Tilberedning

Kylling skæres i 8 stykker, chorizopølse og nakkekam skæres i tern, tomater og løg skæres i halve og bagekartofler skæres i skiver. Det hele puttes sammen med alle øvrige ingredienser op i en gryde med 1 flaske hvidvin og hønsefond. Bring det hele i kog og læg låg på. Lad retten simre i en time - må ikke koge! På den måde holder retten på saften og det bliver meget mørt og giver masser af smag. Hvis retten koger, flækker pølserne og kødet bliver tørt.

Retten serveres i dybe tallerkener og serveres med sennep, rugbrød med smør og syltede agurker.

Balinesisk kylling med gris og pølse

Tilberedning

Kylling skæres i 8 stykker, chorizopølse og nakkekam skæres i tern, tomater og løg skæres i halve og bagekartofler skæres i skiver. Det hele puttes sammen med alle øvrige ingredienser op i en gryde med 1 flaske hvidvin og hønsefond. Bring det hele i kog og læg låg på. Lad retten simre i en time - må ikke koge! På den måde holder retten på saften og det bliver meget mørt og giver masser af smag. Hvis retten koger, flækker pølserne og kødet bliver tørt.

Retten serveres i dybe tallerkener og serveres med sennep, rugbrød med smør og syltede agurker.


Personer:


¼ stk. hel kylling½ stk. hel kylling
2 stk. kålpølser4 stk. kålpølser
½ pakke chorizopølser1 pakke chorizopølser
200 g nakkekam400 g nakkekam
3 stk. tomater6 stk. tomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
2.5 stk. pastinakker5 stk. pastinakker
2 stk. løg4 stk. løg
1 stk. bagekartoffel2 stk. bagekartofler
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
½ l hønsefond1 l hønsefond
½ l vand1 l vand
½ flaske hvidvin1 flaske hvidvin
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
1 spsk. sort peber2 spsk. sort peber
3 stk. laurbærblade6 stk. laurbærblade


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.