Burger Boost - Bearnaise Boost


Ovnbagte cherrytomater
100 g cherrytomater200 g cherrytomater
2 stk. timiankviste4 stk. timiankviste
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie

Bearnaisesauce
100 g smør200 g smør
1 stk. æggeblomme2 stk. æggeblommer
½ spsk. bearnaise-essens1 spsk. bearnaise-essens
½ spsk. æbleeddike1 spsk. æbleeddike
½ bundt estragon1 bundt estragon

Burger
1 burgerbolle2 burgerbolle
1 stk. brisket burgers2 stk. brisket burgers
1 spsk. sød fransk sennep2 spsk. sød fransk sennep
1 stk. salatblade2 stk. salatblade
½ stk. tomat1 stk. tomat
½ stk. drueagurk1 stk. drueagurk

Tilberedning

Ovnbagte cherrytomater
Halver tomaterne og læg en på bageplade. Krydr med en smule salt, peber og timian. Kom lidt olie over. Bag ved 130 grader en time.

Bearnaisesauce
Smelt smørret ved lav varme. Kom den klare del over i en kande. Kom æggeblommer, eddike og bearnaiseessens i en skål over et vandbad. Pisk konstant mens der varmes. Når æggemassen er pisket til let, tæt og lys skum, kan du tilsætte det klare, smeltede smør i en meget tynd stråle. Vær forsigtig i starten. Bliv ved med at piske hele tiden. Jo mere smør du tilsætter, det tykkere bliver bearnaisen. Når konsistensen er god, tages skålen af varmen. Finthakket estragon kommes i og der smages til med salt og peber.

Det sidste
Lun bollerne og flæk dem. Steg bøffen 4 minutter på hver side.
Smør underbollen med sennep, læg herpå salat, tomat og drueagurk skiver. Top med bøffen, bearnaise og ovnbagte cherrytomater.

Se her, hvordan du skal gøre - Burger Boost - Bearnaise Boost

Burger Boost - Bearnaise Boost

Tilberedning

Ovnbagte cherrytomater
Halver tomaterne og læg en på bageplade. Krydr med en smule salt, peber og timian. Kom lidt olie over. Bag ved 130 grader en time.

Bearnaisesauce
Smelt smørret ved lav varme. Kom den klare del over i en kande. Kom æggeblommer, eddike og bearnaiseessens i en skål over et vandbad. Pisk konstant mens der varmes. Når æggemassen er pisket til let, tæt og lys skum, kan du tilsætte det klare, smeltede smør i en meget tynd stråle. Vær forsigtig i starten. Bliv ved med at piske hele tiden. Jo mere smør du tilsætter, det tykkere bliver bearnaisen. Når konsistensen er god, tages skålen af varmen. Finthakket estragon kommes i og der smages til med salt og peber.

Det sidste
Lun bollerne og flæk dem. Steg bøffen 4 minutter på hver side.
Smør underbollen med sennep, læg herpå salat, tomat og drueagurk skiver. Top med bøffen, bearnaise og ovnbagte cherrytomater.


Personer:


Ovnbagte cherrytomater
100 g cherrytomater200 g cherrytomater
2 stk. timiankviste4 stk. timiankviste
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie

Bearnaisesauce
100 g smør200 g smør
1 stk. æggeblomme2 stk. æggeblommer
½ spsk. bearnaise-essens1 spsk. bearnaise-essens
½ spsk. æbleeddike1 spsk. æbleeddike
½ bundt estragon1 bundt estragon

Burger
1 burgerbolle2 burgerbolle
1 stk. brisket burgers2 stk. brisket burgers
1 spsk. sød fransk sennep2 spsk. sød fransk sennep
1 stk. salatblade2 stk. salatblade
½ stk. tomat1 stk. tomat
½ stk. drueagurk1 stk. drueagurk


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.