Boeuf Onglet Asian style i karry med chili-sesam sauce og salat af sprøde grøntsager

Personer: 2
4


½ kg Boeuf Onglet1 kg Boeuf Onglet

Råkost
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. selleri1 stk. selleri
½ stk. rødbede1 stk. rødbede
¼ stk. kina radise½ stk. kina radise
½ dl syltet ingefær1 dl syltet ingefær
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt

Marinade
1 dl soya2 dl soya
½ dl æblecidereddike1 dl æblecidereddike
1 dl olivenolie2 dl olivenolie
1 spsk. saft fra syltede ingefær2 spsk. saft fra syltede ingefær
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
½ stk. lime1 stk. lime
½ spsk. sort sesam1 spsk. sort sesam
½ spsk. hvid sesam1 spsk. hvid sesam
½ tsk. karry1 tsk. karry
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Råkost
Skær gulerødder, selleri, rødbede, kina radise, syltet ingefær og chili i tynde skiver og bland det sammen I en skål.

Marinade
Bland soya, æbleeddike, olivenolie, 2 spsk. saft fra de syltede ingefær, sesamolie, saft og revet skal fra 1 lime, sort sesam, hvid sesam og karry. Marinaden skal stå i en time og trække.

Skær kødet ud til bøffer. Husk det skal skæres på langs. Brug en steak kniv og skær uden om senen. Vend bøfferne i karry og krydr med salt og peber. Lad dem stå i ti minutter inden de kommer på grillen.

Husk grillen skal være varm. Kødet grilles i fem minutter og skal hvile i ti minutter.

Bland råkost og marinade sammen og servér det hele straks.
Man kan også bruge andre grøntsager i salaten. Kun din egen fantasi sætter grænser.

Tips
Boeuf Onglet er et dejligt smagfuldt stykke kød. Det steget eller grilles ved høj varme, da det skal have stegeskorpe, men være rødt inden i. Hvis det får for meget, bliver det hårdt og uspiseligt. Det er et stykke kød, som virkelig har smag. Kødet skal hvile godt. Husk at skære det modsat af det normale altså på langs med kødet. Rigtig godt med alle slags tørre krydderier.

Boeuf Onglet Asian style i karry med chili-sesam sauce og salat af sprøde grøntsager

Tilberedning

Råkost
Skær gulerødder, selleri, rødbede, kina radise, syltet ingefær og chili i tynde skiver og bland det sammen I en skål.

Marinade
Bland soya, æbleeddike, olivenolie, 2 spsk. saft fra de syltede ingefær, sesamolie, saft og revet skal fra 1 lime, sort sesam, hvid sesam og karry. Marinaden skal stå i en time og trække.

Skær kødet ud til bøffer. Husk det skal skæres på langs. Brug en steak kniv og skær uden om senen. Vend bøfferne i karry og krydr med salt og peber. Lad dem stå i ti minutter inden de kommer på grillen.

Husk grillen skal være varm. Kødet grilles i fem minutter og skal hvile i ti minutter.

Bland råkost og marinade sammen og servér det hele straks.
Man kan også bruge andre grøntsager i salaten. Kun din egen fantasi sætter grænser.

Tips
Boeuf Onglet er et dejligt smagfuldt stykke kød. Det steget eller grilles ved høj varme, da det skal have stegeskorpe, men være rødt inden i. Hvis det får for meget, bliver det hårdt og uspiseligt. Det er et stykke kød, som virkelig har smag. Kødet skal hvile godt. Husk at skære det modsat af det normale altså på langs med kødet. Rigtig godt med alle slags tørre krydderier.


Personer:


½ kg Boeuf Onglet1 kg Boeuf Onglet

Råkost
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ stk. selleri1 stk. selleri
½ stk. rødbede1 stk. rødbede
¼ stk. kina radise½ stk. kina radise
½ dl syltet ingefær1 dl syltet ingefær
½ stk. chilifrugt1 stk. chilifrugt

Marinade
1 dl soya2 dl soya
½ dl æblecidereddike1 dl æblecidereddike
1 dl olivenolie2 dl olivenolie
1 spsk. saft fra syltede ingefær2 spsk. saft fra syltede ingefær
½ dl sesamolie1 dl sesamolie
½ stk. lime1 stk. lime
½ spsk. sort sesam1 spsk. sort sesam
½ spsk. hvid sesam1 spsk. hvid sesam
½ tsk. karry1 tsk. karry
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.