Blåbærcoulis

Personer:
2
4
1½ bakke blåbær3 bakker blåbær
½ spsk. honning1 spsk. honning
½ tsk. kanel1 tsk. kanel
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
Tilberedning
Riv ingefær fint. Alle ingredienser på nær den ene bakke blåbær hældes i en gryde og varmes langsomt op under svag varme. Lad bærrene koge let op til det bliver samme konsistens som syltetøj. Den sidste bakke blåbær blandes i den varme coulis lige inden servering så der bliver flere konsistenser. Serveres til Laras chokoladekage med creme fraiche eller en kugle vanilleis.Blåbærcoulis

Tilberedning
Riv ingefær fint. Alle ingredienser på nær den ene bakke blåbær hældes i en gryde og varmes langsomt op under svag varme. Lad bærrene koge let op til det bliver samme konsistens som syltetøj. Den sidste bakke blåbær blandes i den varme coulis lige inden servering så der bliver flere konsistenser. Serveres til Laras chokoladekage med creme fraiche eller en kugle vanilleis.Personer:
1½ bakke blåbær3 bakker blåbær
½ spsk. honning1 spsk. honning
½ tsk. kanel1 tsk. kanel
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær