Blåmuslinger i spansk forklædning

Personer: 2
4


1 kg blåmuslinger2 kg blåmuslinger
¼ stk. chorizopølse½ stk. chorizopølse
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. peber1 stk. peber
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ flaske pilsner øl1 flaske pilsner øl
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. barbecuesauce2 spsk. barbecuesauce
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ pakke brød1 pakke brød

Tilberedning

Alle de åbne muslinger smides ud. Tryk på hver enkelt muslingeskal, lukker de sig ikke, skal de smides ud. De gode og friske muslinger skylles og lægges i en sigte, så vandet kan dryppe af.

Imens skæres chorizopølse i skiver, skær løg og peberfrugt i grove tern, halvér cherrytomaterne, pil og snit hvidløgene i skiver.

Hæld olie i en høj gryde, Tænd for blusset på fuld styrke. Tilsæt chorizopølse, hvidløg og rødløg i gryden og lad det hele sautere i 5 minutter. Tilsæt paprika, halvdelen af tomaterne, barbecuesauce og peberfrugt og lad det simre med i et par minutter. Tilsæt den hele øl og lad det koge ind til det halve. Tilsæt de rensede muslinger og resten af peberfrugt og tomater. Lad det simre i 5 minutter under omrøring. Tilsæt et bundt hakket basilikum. Servér straks med et godt brød til.

Blåmuslinger i spansk forklædning

Tilberedning

Alle de åbne muslinger smides ud. Tryk på hver enkelt muslingeskal, lukker de sig ikke, skal de smides ud. De gode og friske muslinger skylles og lægges i en sigte, så vandet kan dryppe af.

Imens skæres chorizopølse i skiver, skær løg og peberfrugt i grove tern, halvér cherrytomaterne, pil og snit hvidløgene i skiver.

Hæld olie i en høj gryde, Tænd for blusset på fuld styrke. Tilsæt chorizopølse, hvidløg og rødløg i gryden og lad det hele sautere i 5 minutter. Tilsæt paprika, halvdelen af tomaterne, barbecuesauce og peberfrugt og lad det simre med i et par minutter. Tilsæt den hele øl og lad det koge ind til det halve. Tilsæt de rensede muslinger og resten af peberfrugt og tomater. Lad det simre i 5 minutter under omrøring. Tilsæt et bundt hakket basilikum. Servér straks med et godt brød til.


Personer:


1 kg blåmuslinger2 kg blåmuslinger
¼ stk. chorizopølse½ stk. chorizopølse
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. peber1 stk. peber
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ flaske pilsner øl1 flaske pilsner øl
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. barbecuesauce2 spsk. barbecuesauce
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ tsk. paprika1 tsk. paprika
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ pakke brød1 pakke brød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.