Bøf Lindstrøm a’la Thøstesen

Personer: 2
4


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. kapers2 spsk. kapers
½ spsk. revet peberrod1 spsk. revet peberrod
50 g syltede rødbeder100 g syltede rødbeder
½ spsk. grov dijonsennep1 spsk. grov dijonsennep
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. karry1 tsk. karry
½ tsk. sellerisalt1 tsk. sellerisalt
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
olie til stegning olie til stegning
smør til stegning smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Pynt
karse karse
pynt peber pynt peber
2 pynt æg4 pynt æg

Tilberedning

Persille, timian, rødløg og syltet rødbede hakkes. Peberrod rives. Alle ingredienser røres sammen til en fars og hviler i ca. 10 min. Herefter formes bøfferne til 4 bøffer og steges i olie først på den ene side. Tilsæt en klat smør på panden, lad det smelte og vend bøfferne og lad dem stege færdige og efter behov. Bøfferne tages af panden. Slå 4 æg ud på panden og lav spejlæg. Når de er færdige, tages de af panden. Læg et spejlæg på hver af bøfferne og pynt med karse og peberrod. Servér straks.

Tip
Ønskes der tilbehør til denne ret, er kartoffelmos med lidt ærter meget velegnet.

Bøf Lindstrøm a’la Thøstesen

Tilberedning

Persille, timian, rødløg og syltet rødbede hakkes. Peberrod rives. Alle ingredienser røres sammen til en fars og hviler i ca. 10 min. Herefter formes bøfferne til 4 bøffer og steges i olie først på den ene side. Tilsæt en klat smør på panden, lad det smelte og vend bøfferne og lad dem stege færdige og efter behov. Bøfferne tages af panden. Slå 4 æg ud på panden og lav spejlæg. Når de er færdige, tages de af panden. Læg et spejlæg på hver af bøfferne og pynt med karse og peberrod. Servér straks.

Tip
Ønskes der tilbehør til denne ret, er kartoffelmos med lidt ærter meget velegnet.


Personer:


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
1 spsk. kapers2 spsk. kapers
½ spsk. revet peberrod1 spsk. revet peberrod
50 g syltede rødbeder100 g syltede rødbeder
½ spsk. grov dijonsennep1 spsk. grov dijonsennep
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. karry1 tsk. karry
½ tsk. sellerisalt1 tsk. sellerisalt
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
olie til stegning olie til stegning
smør til stegning smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Pynt
karse karse
pynt peber pynt peber
2 pynt æg4 pynt æg


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.