Bøf og grønt på den nemme måde

Personer: 2
4


2 stk. tykstegsbøffer4 stk. tykstegsbøffer
½ stk. fennikel1 stk. fennikel
½ bakke hjertesalat1 bakke hjertesalat
½ stk. løg1 stk. løg
2 spsk. mayonnaise4 spsk. mayonnaise
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Kartoffelmos
1.25 stk. bagekartofler2.5 stk. bagekartofler
⅜ dl mælk¾ dl mælk
¼ knivspids muskatnød½ knivspids muskatnød
37.5 g smør75 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter. Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden. Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smørret og lad det smelte med de varme mosede kartofler. Tilsæt mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnøden på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Bland mayonnaisen op med dijonsennep og 1 spsk. citronsaft. Skær løget i ringe. Halvér hjertebladene og en fennikel.

Kom lidt olivenolie på en pande og læg fennikel på. Tilsæt et par fed hvidløg for at give smag. Kom fire spsk. kartoffelmos på panden. Steg de halverede hjertesalat med i 3 minutter. Vend kartoffelmos ”klatkagerne” forsigtigt. Krydr med peber. Steg bøfferne som du ønsker. De skal ikke stege så meget.

Smør 1 spsk. mayonnaise ud på tallerkenen. Kom kartoffel ”klatkagerne” på tallerkenen. Den stegte fennikel vedlægges samt salaten. Kom derefter bøffen på tallerkenen og pynt med rå løgringe, lidt revet citronskal og persille med stilk.

Bøf og grønt på den nemme måde

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter. Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden. Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smørret og lad det smelte med de varme mosede kartofler. Tilsæt mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnøden på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Bland mayonnaisen op med dijonsennep og 1 spsk. citronsaft. Skær løget i ringe. Halvér hjertebladene og en fennikel.

Kom lidt olivenolie på en pande og læg fennikel på. Tilsæt et par fed hvidløg for at give smag. Kom fire spsk. kartoffelmos på panden. Steg de halverede hjertesalat med i 3 minutter. Vend kartoffelmos ”klatkagerne” forsigtigt. Krydr med peber. Steg bøfferne som du ønsker. De skal ikke stege så meget.

Smør 1 spsk. mayonnaise ud på tallerkenen. Kom kartoffel ”klatkagerne” på tallerkenen. Den stegte fennikel vedlægges samt salaten. Kom derefter bøffen på tallerkenen og pynt med rå løgringe, lidt revet citronskal og persille med stilk.


Personer:


2 stk. tykstegsbøffer4 stk. tykstegsbøffer
½ stk. fennikel1 stk. fennikel
½ bakke hjertesalat1 bakke hjertesalat
½ stk. løg1 stk. løg
2 spsk. mayonnaise4 spsk. mayonnaise
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
4 fed hvidløg8 fed hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Kartoffelmos
1.25 stk. bagekartofler2.5 stk. bagekartofler
⅜ dl mælk¾ dl mælk
¼ knivspids muskatnød½ knivspids muskatnød
37.5 g smør75 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.