Bøf Stroganoff a la REMA med kartoffel/pastinakmos

Personer: 2
4


250 g gullash ungkvæg i tern500 g gullash ungkvæg i tern
½ pakke bacon1 pakke bacon
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. porre1 stk. porre
1½ stk. løg3 stk. løg
½ stk. pastinak1 stk. pastinak
¼ stk. bouillonterning½ stk. bouillonterning
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
Salt og peber Salt og peber
½ dåse tomatpuré1 dåse tomatpuré
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
¼ l fløde½ l fløde
1 dl vand2 dl vand

Kartoffel/pastinakmos
3 stk. bagekartofler6 stk. bagekartofler
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
62.5 g smør125 g smør
¼ l mælk½ l mælk
¼ stk. muskatnød½ stk. muskatnød
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Rød peberfrugt, porre og løg skæres i skiver og pastinak skæres i tern.
Bacon i tern ristes på panden og alle grøntsagerne tilsættes og steger i ca. 10 minutter.

Det hele krydres med paprika, salt og peber. Tilsæt en smule olivenolie. Lad det stå og trække i 10 minutter Steg gullash kødet i tern i lidt olie på i en gryde til det er brunet af. Tilsæt tomatpuré og bland det sammen med kødet. Tilsæt nu bacon/grøntsagsblandingen sammen med kødet og tilsæt dijonsennep, bouillonterning, fløde og 2 dl vand. Lad retten stå og simre 5-10 minutter ved middel varme.
Skræl kartofler og pastinak, skær dem ud i tern og kog dem møre i rigeligt vand, men uden salt. Mens det koger, varmes mælken sammen med smørret. Kartoflerne moses, tilsæt ½ revet muskatnød og den lune mælkeblanding. Hæld lidt i ad gangen under omrøring.

Smages til med salt og peber.

Serveres straks.

Bøf Stroganoff a la REMA med kartoffel/pastinakmos

Tilberedning

Rød peberfrugt, porre og løg skæres i skiver og pastinak skæres i tern.
Bacon i tern ristes på panden og alle grøntsagerne tilsættes og steger i ca. 10 minutter.

Det hele krydres med paprika, salt og peber. Tilsæt en smule olivenolie. Lad det stå og trække i 10 minutter Steg gullash kødet i tern i lidt olie på i en gryde til det er brunet af. Tilsæt tomatpuré og bland det sammen med kødet. Tilsæt nu bacon/grøntsagsblandingen sammen med kødet og tilsæt dijonsennep, bouillonterning, fløde og 2 dl vand. Lad retten stå og simre 5-10 minutter ved middel varme.
Skræl kartofler og pastinak, skær dem ud i tern og kog dem møre i rigeligt vand, men uden salt. Mens det koger, varmes mælken sammen med smørret. Kartoflerne moses, tilsæt ½ revet muskatnød og den lune mælkeblanding. Hæld lidt i ad gangen under omrøring.

Smages til med salt og peber.

Serveres straks.


Personer:


250 g gullash ungkvæg i tern500 g gullash ungkvæg i tern
½ pakke bacon1 pakke bacon
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. porre1 stk. porre
1½ stk. løg3 stk. løg
½ stk. pastinak1 stk. pastinak
¼ stk. bouillonterning½ stk. bouillonterning
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
Salt og peber Salt og peber
½ dåse tomatpuré1 dåse tomatpuré
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
¼ l fløde½ l fløde
1 dl vand2 dl vand

Kartoffel/pastinakmos
3 stk. bagekartofler6 stk. bagekartofler
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
62.5 g smør125 g smør
¼ l mælk½ l mælk
¼ stk. muskatnød½ stk. muskatnød
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.