Bøfsandwich a’la Nørre Bronx

Personer: 2
4


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
4 stk. soltørrede tomater8 stk. soltørrede tomater
½ stk. løg1 stk. løg
½ bundt basilikum1 bundt basilikum

Tilbehør
2 stk. sub brød4 stk. sub brød
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
¼ stk. iceberg salat½ stk. iceberg salat
1 stk. tomat2 stk. tomater
dijonsennep dijonsennep
salatmayonaise salatmayonaise

Tilberedning

Hak de soltørrede tomater, og hak den friske chili og løg fint. Rør sammen med oksekødet og de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile koldt i 10 min. Forbered grøntsagerne til tilbehøret, mens kødet hviler: skær rødløg, iceberg og tomater i skiver. Tænd for ovnen på 200 grader. Halvér brødene, smør bundene med lidt dijonsennep og lun de 4 bunde et par minutter. Tag farsen ud og form til 4 bøffer. Tag bundene ud af ovnen. Steg bøfferne på den ene side. Smør salatmayonaise på de 4 brødlåg og pynt lågene med salatblade og tomatskiver. Steg bøfferne færdige på den anden side. Anret de 4 bøffer på de 4 bunde og servér straks.

Tip
Prøv også at servere med sprødstegte baconskiver og ost i skiver.

Bøfsandwich a’la Nørre Bronx

Tilberedning

Hak de soltørrede tomater, og hak den friske chili og løg fint. Rør sammen med oksekødet og de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile koldt i 10 min. Forbered grøntsagerne til tilbehøret, mens kødet hviler: skær rødløg, iceberg og tomater i skiver. Tænd for ovnen på 200 grader. Halvér brødene, smør bundene med lidt dijonsennep og lun de 4 bunde et par minutter. Tag farsen ud og form til 4 bøffer. Tag bundene ud af ovnen. Steg bøfferne på den ene side. Smør salatmayonaise på de 4 brødlåg og pynt lågene med salatblade og tomatskiver. Steg bøfferne færdige på den anden side. Anret de 4 bøffer på de 4 bunde og servér straks.

Tip
Prøv også at servere med sprødstegte baconskiver og ost i skiver.


Personer:


250 g hakket oksekød500 g hakket oksekød
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 spsk. sesamfrø2 spsk. sesamfrø
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
4 stk. soltørrede tomater8 stk. soltørrede tomater
½ stk. løg1 stk. løg
½ bundt basilikum1 bundt basilikum

Tilbehør
2 stk. sub brød4 stk. sub brød
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
¼ stk. iceberg salat½ stk. iceberg salat
1 stk. tomat2 stk. tomater
dijonsennep dijonsennep
salatmayonaise salatmayonaise


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.