Boller i karry - Diabetesforeningens version

Personer: 2
4


Kødboller
225 g hakket grisekød 3-7%450 g hakket grisekød 3-7%
¼ dl hvedemel½ dl hvedemel
2.5 dl havregryn½ dl havregryn
¾ dl vand1½ dl vand
½ stk. æg1 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
Salt Salt
Peber Peber

Karrysauce
½ stk. løg1 stk. løg
½ spsk. olie1 spsk. olie
¾ tsk. karry1½ tsk. karry
1½ dl bouillon3 dl bouillon
1 dl mælk2 dl mælk
125 ml madlavningsfløde250 ml madlavningsfløde
Jævner til sauce Jævner til sauce
Salt Salt
Peber Peber

Tilberedning

Kødboller
Hak løg fint og rør alle ingredienserne sammen, evt. med en elektrisk røremaskine. Lad farsen hvile i køleskab 30 minutter inden kogning.

Form bollerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver kødboller.

Kog dem ca. 8-10 minutter i letsaltet vand til de føles faste.

Karrysauce
Brun finthakket løg i olie i en gryde. Tilsæt karry under bruningen. Tilsæt derefter bouillon og afslutningsvis madlavningsfløde.

Kog saucen igennem og jævn evt. med jævner. Smag til med salt og peber.

Server med fuldkornsris.

Tips
I stedet for madlavningsfløde kan der anvendes mælk eller evt. kokosmælk.

Boller i karry - Diabetesforeningens version

Tilberedning

Kødboller
Hak løg fint og rør alle ingredienserne sammen, evt. med en elektrisk røremaskine. Lad farsen hvile i køleskab 30 minutter inden kogning.

Form bollerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver kødboller.

Kog dem ca. 8-10 minutter i letsaltet vand til de føles faste.

Karrysauce
Brun finthakket løg i olie i en gryde. Tilsæt karry under bruningen. Tilsæt derefter bouillon og afslutningsvis madlavningsfløde.

Kog saucen igennem og jævn evt. med jævner. Smag til med salt og peber.

Server med fuldkornsris.

Tips
I stedet for madlavningsfløde kan der anvendes mælk eller evt. kokosmælk.


Personer:


Kødboller
225 g hakket grisekød 3-7%450 g hakket grisekød 3-7%
¼ dl hvedemel½ dl hvedemel
2.5 dl havregryn½ dl havregryn
¾ dl vand1½ dl vand
½ stk. æg1 stk. æg
½ stk. løg1 stk. løg
Salt Salt
Peber Peber

Karrysauce
½ stk. løg1 stk. løg
½ spsk. olie1 spsk. olie
¾ tsk. karry1½ tsk. karry
1½ dl bouillon3 dl bouillon
1 dl mælk2 dl mælk
125 ml madlavningsfløde250 ml madlavningsfløde
Jævner til sauce Jævner til sauce
Salt Salt
Peber Peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.