Brændende kærlighed

Personer: 2
4


250 g bacon i tern500 g bacon i tern
2 skiver syltede rødbeder4 skiver syltede rødbeder
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. løg1 stk. løg
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Kartoffelmos
2.5 stk. bagekartofler5 stk. bagekartofler
¾ dl mælk1½ dl mælk
½ knivspids muskatnød1 knivspids muskatnød
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem hver især i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak hvidløg og et løg. Skær forårsløg i ringe og chili i skiver. Skyl persillen og hak den lidt. Hak de syltede rødbeder i små firkanter.

Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden. Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smør og lad det smelte med de varme, mosede kartofler. Tilsæt mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnød på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Kom lidt fedtstof på panden og tilsæt bacontern. Steg bacon sprødt og tilsæt hvidløg, de hakkede løg og champignon. Lad stege lidt. Krydr med peber. Tilsæt en smule citronskal og afslut med forårsløg, lidt chili og hakket persille.

Kom kartoffelmosen i et fad og hæld baconblandingen henover. Til sidst kommes de hakkede, syltede rødbeder på toppen.

Brændende kærlighed

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem hver især i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak hvidløg og et løg. Skær forårsløg i ringe og chili i skiver. Skyl persillen og hak den lidt. Hak de syltede rødbeder i små firkanter.

Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden. Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smør og lad det smelte med de varme, mosede kartofler. Tilsæt mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnød på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Kom lidt fedtstof på panden og tilsæt bacontern. Steg bacon sprødt og tilsæt hvidløg, de hakkede løg og champignon. Lad stege lidt. Krydr med peber. Tilsæt en smule citronskal og afslut med forårsløg, lidt chili og hakket persille.

Kom kartoffelmosen i et fad og hæld baconblandingen henover. Til sidst kommes de hakkede, syltede rødbeder på toppen.


Personer:


250 g bacon i tern500 g bacon i tern
2 skiver syltede rødbeder4 skiver syltede rødbeder
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. løg1 stk. løg
2 stk. forårsløg4 stk. forårsløg
½ stk. frisk chili1 stk. frisk chili
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille
¼ dl olie til stegning½ dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Kartoffelmos
2.5 stk. bagekartofler5 stk. bagekartofler
¾ dl mælk1½ dl mælk
½ knivspids muskatnød1 knivspids muskatnød
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.