Braiserede tykkamsbøffer

Personer: 2
4


400 g tykkamsbøffer800 g tykkamsbøffer
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
3 tsk. gulerod6 tsk. gulerod
½ bundt bredbladet persille1 bundt bredbladet persille
3 stk. laurbærblade6 stk. laurbærblade
spsk. peberkorn1 spsk. peberkorn
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 stk. bouillonterning3 stk. bouillonterninger
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ spsk. salt1 spsk. salt

Tilberedning

Grydesteg af Dansk Ungkvæg tykkam, frigøres af snøringen og udskæres i bøffer af 200 gram. Hvidkålshoved skæres i strimler, hvidløg skæres i grove stykker og rødløg skæres i både. Det hele kommes i en gryde sammen med kalvefond. Bring gryden i kog og skru ned. Lad retten simre i en time og 20 minutter. Serveres straks. Til en kold dag. Serveres med rødbeder, sennep, rugbrød og smør.

Braiserede tykkamsbøffer

Tilberedning

Grydesteg af Dansk Ungkvæg tykkam, frigøres af snøringen og udskæres i bøffer af 200 gram. Hvidkålshoved skæres i strimler, hvidløg skæres i grove stykker og rødløg skæres i både. Det hele kommes i en gryde sammen med kalvefond. Bring gryden i kog og skru ned. Lad retten simre i en time og 20 minutter. Serveres straks. Til en kold dag. Serveres med rødbeder, sennep, rugbrød og smør.


Personer:


400 g tykkamsbøffer800 g tykkamsbøffer
¼ stk. hvidkålshoved½ stk. hvidkålshoved
3 tsk. gulerod6 tsk. gulerod
½ bundt bredbladet persille1 bundt bredbladet persille
3 stk. laurbærblade6 stk. laurbærblade
spsk. peberkorn1 spsk. peberkorn
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 stk. bouillonterning3 stk. bouillonterninger
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ spsk. salt1 spsk. salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.