Brisket barbeque med grov ratatouille

Personer: 2
4


½ stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg1 stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg
1½ spsk. paprika3 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgssalt2 spsk. hvidløgssalt
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. salt1 spsk. salt

Tilbehør
½ tsk. stødt sort peber1 tsk. stødt sort peber
½ flaske ketchup1 flaske ketchup
½ flaske hp sauce1 flaske hp sauce
½ spsk. brun farin1 spsk. brun farin
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ dl sweet chili sauce1 dl sweet chili sauce
3 dl mayonnaise6 dl mayonnaise
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. grøn peberfrugt1 stk. grøn peberfrugt
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. løg1 stk. løg
½ bakke små tomater1 bakke små tomater
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ bundt timian1 bundt timian
½ dl olivenolie1 dl olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Bland paprika, hvidløgssalt, karry, salt og stødt sort peber godt sammen.

Kødet tørres godt af for saft. Snit det i fedt kanten og vend det godt i krydder blandingen. Kødet skal helst stå et halvt døgn og hygge sig.

Der laves en pakke med sølvpapir og bagepapir som er smurt med oliven olie. Kødet lægges i midten af bagepapiret og pakkes godt ind. Bages i pakken i 5 timer ved 150 grader.

Lav barbecue saucen i mellemtiden. Ketchup, hp sauce, brun farin, dijonsennep og sweet chili røres godt sammen.

Tag 2 dl fra og rør dette med mayonnaisen og saft og reven skal af en citron. Dette bruges som dressing til kødet.

Nu laves den grove ratatouille. Skær auberginen i tern. Skær grøn og rød peber samt løget i kvarte stykker. Kom det sammen med tomater, groft hakket basilikum og timian stængler ned i en gryde med olie. Krydr med salt og peber. Sautér det let.

Pakken med kødet åbnes og det lægges i et ildfast fad og pensles med barbecue saucen. Ratatouillen lægges i siderne og steges sammen med kødet i 35 minutter ved 175 grader. Tages ud og skal stå og hvile i mindst 20 minutter.

Servér med citrondressingen og pynt med brøndkarse.

Tips
Kan evt. serveres med en hasselback kartoffel.

Brisket barbeque med grov ratatouille

Tilberedning

Bland paprika, hvidløgssalt, karry, salt og stødt sort peber godt sammen.

Kødet tørres godt af for saft. Snit det i fedt kanten og vend det godt i krydder blandingen. Kødet skal helst stå et halvt døgn og hygge sig.

Der laves en pakke med sølvpapir og bagepapir som er smurt med oliven olie. Kødet lægges i midten af bagepapiret og pakkes godt ind. Bages i pakken i 5 timer ved 150 grader.

Lav barbecue saucen i mellemtiden. Ketchup, hp sauce, brun farin, dijonsennep og sweet chili røres godt sammen.

Tag 2 dl fra og rør dette med mayonnaisen og saft og reven skal af en citron. Dette bruges som dressing til kødet.

Nu laves den grove ratatouille. Skær auberginen i tern. Skær grøn og rød peber samt løget i kvarte stykker. Kom det sammen med tomater, groft hakket basilikum og timian stængler ned i en gryde med olie. Krydr med salt og peber. Sautér det let.

Pakken med kødet åbnes og det lægges i et ildfast fad og pensles med barbecue saucen. Ratatouillen lægges i siderne og steges sammen med kødet i 35 minutter ved 175 grader. Tages ud og skal stå og hvile i mindst 20 minutter.

Servér med citrondressingen og pynt med brøndkarse.

Tips
Kan evt. serveres med en hasselback kartoffel.


Personer:


½ stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg1 stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg
1½ spsk. paprika3 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgssalt2 spsk. hvidløgssalt
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. salt1 spsk. salt

Tilbehør
½ tsk. stødt sort peber1 tsk. stødt sort peber
½ flaske ketchup1 flaske ketchup
½ flaske hp sauce1 flaske hp sauce
½ spsk. brun farin1 spsk. brun farin
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ dl sweet chili sauce1 dl sweet chili sauce
3 dl mayonnaise6 dl mayonnaise
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ stk. aubergine1 stk. aubergine
½ stk. grøn peberfrugt1 stk. grøn peberfrugt
½ stk. rød peberfrugt1 stk. rød peberfrugt
½ stk. løg1 stk. løg
½ bakke små tomater1 bakke små tomater
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ bundt timian1 bundt timian
½ dl olivenolie1 dl olivenolie
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.