Broccolipirog

Personer: 2
4


Opskriften til 2 personer giver 9 stk.
25 g gær50 g gær
2 dl vand4 dl vand
2 spsk. rapsolie4 spsk. rapsolie
120 g grahamsmel240 g grahamsmel
270 g hvedemel540 g hvedemel
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
250 g broccoli500 g broccoli
1 stk. løg2 stk. løg
100 g salatost 40+200 g salatost 40+
1 stk. æg2 stk. æg
¼ tsk. revet muskatnød½ tsk. revet muskatnød
æg til pensling æg til pensling

Tilberedning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie, mel, æg og ½ tsk. fint salt og ælt dejen godt igennem. Dæk dejen til og lad den hæve lunt i 30-45 minutter.

Rens broccoli og løg. Skær dem i mindre stykker og damp dem møre i lidt vand. Hæld vandet fra, blend grønsagerne med en stavblender eller hak dem meget fint med en kniv. Skær salatosten i mindre stykker og rør den sammen med grønsager, æg og muskatnød.

Rul dejen tyndt ud med en kagerulle og skær 9 cirkler på størrelse med en desserttallerken. Fordel en niende del af fyldet på hver cirkel. Pensl kanten hele vejen rundt med æg. Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.

Læg piroggerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med æg og bag dem 12-15 minutter ved 200 grader varmluft.

1 stk. er passende til et mellemmåltid.

Broccolipirog

Tilberedning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie, mel, æg og ½ tsk. fint salt og ælt dejen godt igennem. Dæk dejen til og lad den hæve lunt i 30-45 minutter.

Rens broccoli og løg. Skær dem i mindre stykker og damp dem møre i lidt vand. Hæld vandet fra, blend grønsagerne med en stavblender eller hak dem meget fint med en kniv. Skær salatosten i mindre stykker og rør den sammen med grønsager, æg og muskatnød.

Rul dejen tyndt ud med en kagerulle og skær 9 cirkler på størrelse med en desserttallerken. Fordel en niende del af fyldet på hver cirkel. Pensl kanten hele vejen rundt med æg. Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.

Læg piroggerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med æg og bag dem 12-15 minutter ved 200 grader varmluft.

1 stk. er passende til et mellemmåltid.


Personer:


Opskriften til 2 personer giver 9 stk.
25 g gær50 g gær
2 dl vand4 dl vand
2 spsk. rapsolie4 spsk. rapsolie
120 g grahamsmel240 g grahamsmel
270 g hvedemel540 g hvedemel
1 stk. æg2 stk. æg
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
250 g broccoli500 g broccoli
1 stk. løg2 stk. løg
100 g salatost 40+200 g salatost 40+
1 stk. æg2 stk. æg
¼ tsk. revet muskatnød½ tsk. revet muskatnød
æg til pensling æg til pensling


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.