Glutenfri burger med hjemmelavet mayonnaise og karamelliserede løg


2-4 Fria burgerboller (dybfrost)
400 g hakket oksekød
¼ agurk
4 tomater

Chili-mayonnaise
2 dl olie
1 æg
1 tsk. salt
1 tsk. citronsaft
½ chili
1 fed hvidløg
½ tsk. cayennepeber

Karamelliserede løg
2 løg
6 spsk. sukker
30 g smør

Tilberedning

Form kødet til bøffer og steg dem på en pande. Skær agurk og tomat i tynde skiver.

Imens laves de karamelliserede løg. Skær løgene ud i skiver, så det er løgringe. På en pande drysses sukker i et jævnt lag og opvarm på middel varme. Når det er smeltet tilsættes smør og rør grundigt til det er en karamelmasse. Tilsæt løgringe og lad dem simre i omkring 10 minutter eller til de er brune og bløde.

I et glas til stavblendere blandes olie, æg og salt. Placer stavblenderen i glasset og hold den i bund, til du ser blandingen bliver hvid. Hold den i hastighed og før den langsomt op. Du har nu en glat og fin mayonnaise. Tilsæt citronsaft, hakket chili, fint hakket hvidløg og cayennepeber og med en ske røres langsomt rundt til det er godt blandet.

Lun bollerne og server med grønt, bøffer og dressing.

Glutenfri burger med hjemmelavet mayonnaise og karamelliserede løg

Tilberedning

Form kødet til bøffer og steg dem på en pande. Skær agurk og tomat i tynde skiver.

Imens laves de karamelliserede løg. Skær løgene ud i skiver, så det er løgringe. På en pande drysses sukker i et jævnt lag og opvarm på middel varme. Når det er smeltet tilsættes smør og rør grundigt til det er en karamelmasse. Tilsæt løgringe og lad dem simre i omkring 10 minutter eller til de er brune og bløde.

I et glas til stavblendere blandes olie, æg og salt. Placer stavblenderen i glasset og hold den i bund, til du ser blandingen bliver hvid. Hold den i hastighed og før den langsomt op. Du har nu en glat og fin mayonnaise. Tilsæt citronsaft, hakket chili, fint hakket hvidløg og cayennepeber og med en ske røres langsomt rundt til det er godt blandet.

Lun bollerne og server med grønt, bøffer og dressing.


Personer:


2-4 Fria burgerboller (dybfrost)
400 g hakket oksekød
¼ agurk
4 tomater

Chili-mayonnaise
2 dl olie
1 æg
1 tsk. salt
1 tsk. citronsaft
½ chili
1 fed hvidløg
½ tsk. cayennepeber

Karamelliserede løg
2 løg
6 spsk. sukker
30 g smør



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.