Champignonfrikadeller med kidneybønnesalat

4 personer


Kidneybønnesalat
1 dåse kidneybønner2 dåser kidneybønner
50 g rucolasalat100 g rucolasalat
50 g radisser100 g radisser
1 stk. rødt æble2 stk. røde æbler
10 stk. mandler20 stk. mandler

Dressing
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
¼ spsk. olie½ spsk. olie
¼ tsk. honning½ tsk. honning
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber

Champignonfrikadeller
250 g champignoner500 g champignoner
22.5 g havregryn45 g havregryn
1 stk. æg2 stk. æg
30 g løg60 g løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
¼ bundt frisk timian½ bundt frisk timian
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
Peber Peber

Tilbehør
2 g fuldkornsbrød200 g fuldkornsbrød

Tilberedning

Pisk en dressing af citronsaft, honning og olie og smag til med ½ tsk. fint salt og peber.

Skyl salaten. Rens radiserne og skær dem i skriver. Rens æblet og skær det i tern. Rist mandlerne på en tør pande, lad dem afkøle og halver dem. Hæld vandet fra kidneybønnerne, skyl dem med koldt vand og bland med salat, radiser, æbler og mandler. Hæld dressingen henover.

Rens champignonerne, hak dem fint og svits dem på en tør pande. Hæld dem i en skål og si væden fra.

Pisk æggene i ca. 5 minutter og kom havregryn i.

Pil løget og hvidløgene og hak dem fint sammen med timian. Kom champignonerne, løgene og timian i æggeblandingen og bland det til en fast fars. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie på en pande. Tag dem af panden, når de er gennemstegte.

Server champignonfrikadellerne med salat og lunt fuldkornsbrød.

Champignonfrikadeller med kidneybønnesalat

Tilberedning

Pisk en dressing af citronsaft, honning og olie og smag til med ½ tsk. fint salt og peber.

Skyl salaten. Rens radiserne og skær dem i skriver. Rens æblet og skær det i tern. Rist mandlerne på en tør pande, lad dem afkøle og halver dem. Hæld vandet fra kidneybønnerne, skyl dem med koldt vand og bland med salat, radiser, æbler og mandler. Hæld dressingen henover.

Rens champignonerne, hak dem fint og svits dem på en tør pande. Hæld dem i en skål og si væden fra.

Pisk æggene i ca. 5 minutter og kom havregryn i.

Pil løget og hvidløgene og hak dem fint sammen med timian. Kom champignonerne, løgene og timian i æggeblandingen og bland det til en fast fars. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie på en pande. Tag dem af panden, når de er gennemstegte.

Server champignonfrikadellerne med salat og lunt fuldkornsbrød.


Personer: 4 personer


Kidneybønnesalat
1 dåse kidneybønner2 dåser kidneybønner
50 g rucolasalat100 g rucolasalat
50 g radisser100 g radisser
1 stk. rødt æble2 stk. røde æbler
10 stk. mandler20 stk. mandler

Dressing
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
¼ spsk. olie½ spsk. olie
¼ tsk. honning½ tsk. honning
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber

Champignonfrikadeller
250 g champignoner500 g champignoner
22.5 g havregryn45 g havregryn
1 stk. æg2 stk. æg
30 g løg60 g løg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
¼ bundt frisk timian½ bundt frisk timian
¾ tsk. fint salt1½ tsk. fint salt
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
Peber Peber

Tilbehør
2 g fuldkornsbrød200 g fuldkornsbrød


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.